Sociální sítě
Nahoru

Bradley Cooper na svobodné vlně IWC Schaffhausen

Hodinářská ikona IWC ze Schaffhausenu spustila celosvětovou reklamní kampaň s hercem Bradley Cooperem. Značka se rozhodla pro speciální prezentaci svého modelu hodinek Big Pilot Watch Edition a to s jedinou tváří. Nikdy předtím nereprezentoval ambasador jen jeden produkt. Ovšem  hodinky Pilot potřebují zvláštní péči, takovou jako jsou ony sami. Motto Big Pilot’s Watch „Le Petit Prince“ zdůrazňuje apel na svobodomyslného ducha a lidi, kteří neznají omezení v životě ani jinde. Samotné vizuály z losanglelské pouště s hercem Bradley Cooperem na motorce evokují pocit svobody bez hranic. Švýcarský fotograf Marco Grob vše zachytil objektivem a dodal kampani život.

iwc-bradleycooper-globaladvertisingcampaign-1

S touto kampaní pokračujeme v důrazu na emoce a vyprávění příběhu naší značky. Nemohli jsme si představit lepšího partnera, než je Bradley, který by prezentoval naše vysoce kvalitní mechanické hodinky Pilot, rostoucímu náročnému globálnímu publiku “ Christoph Grainger-Herr, generální ředitel společnosti IWC Schaffhausen.

iwc-bradleycooper-globaladvertisingcampaign-2

Celá spolupráce s oskarovým hercem se značkou IWC není žádnou novinkou. Bradley Cooper má hodinky IWC již 15 let a tak i on sám přivítal možnost stát se tváří tak významné značky hodinek. Toto partnerství bylo oficiálně zahájeno na veletrhu Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) v Ženevě. Tam se společnost prezentuje již tradičně a pro znalce není určitě žádným překvapením. Je jednou z předních značek v segmentu luxusních hodinek té nejvyšší řemeslné kvality, IWC vytváří mistrovská díla tzv. Haute Horlogerie s nejvyšší přesností a exkluzivním designem. Jako ekologicky a společensky odpovědná společnost se také zavázala k udržitelné výrobě a udržuje partnerství s organizacemi zabývajícími se ochranou životního prostředí. I přesto produkuje modely, které od roku 1868 patří do světové špičky.

IW501002 Big Pilot's Watch Edition "Le Petit Prince" in stainless steel with Brown calfskin strap Front Mechanical movement · Pellaton automatic winding · IWC-manufactured 52110 calibre (52000-calibre family) · 7-day power reserve when fully wound · Power reserve display · Date display · Central hacking seconds · Breguet spring · Soft-iron inner case for protection against magnetic fields · Screw-in crown · Sapphire glass, convex, antireflective coating on both sides · Glass secured against displacement by drops in air pressure · Engraving of “The Little Prince” on case back · Water-resistant 6 bar · Case height 15.6 mm · Diameter 46.2 mm · Calfskin strap by Santoni

IW501002 Big Pilot's Watch Edition "Le Petit Prince" in stainless steel with Brown calfskin strap Back Mechanical movement · Pellaton automatic winding · IWC-manufactured 52110 calibre (52000-calibre family) · 7-day power reserve when fully wound · Power reserve display · Date display · Central hacking seconds · Breguet spring · Soft-iron inner case for protection against magnetic fields · Screw-in crown · Sapphire glass, convex, antireflective coating on both sides · Glass secured against displacement by drops in air pressure · Engraving of “The Little Prince” on case back · Water-resistant 6 bar · Case height 15.6 mm · Diameter 46.2 mm · Calfskin strap by Santoni

 

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.