Sociální sítě
Nahoru

Aneta Vignerová odstartuje módní jaro

Právě dnes vychází jarní číslo magazínu Top Class. Na titulní straně najdete známou modelku a módní ikonu Anetu Vignerovou. Tu můžete mimo jiné potkat také na módní show Flower Feelings, která se uskuteční 15. května v prostorách Tyršových sadů v Pardubicích, a to ve spolupráci se salónem MODA 1342. Tato událost nebude jen o módě, ale také bude pomáhat. Část výtěžku bude totiž věnována Nadaci Krása pomoci, další slavné modelky a nejkrásnější ženy planety, Taťány Gregor Brzobohaté.

2_2018 Titul TC male rozliseni

Módní show Flower Feelings oslavuje příchod jara, květin a nových módních trendů. Součástí večera bude velkolepá módní přehlídka, tematický doprovodný program a představení kolekce světových značek Sportalm a Oblique Creations a modely z ateliéru Katja Design. Ostřílený moderátor Jan Čenský dodá celé akci potřebný glanc.

Moda1342_Aneta_final_NEW_

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.