Sociální sítě
Nahoru

M Spa nabízí i těhotenské masáže

Těhotenství by mělo být nejkrásnějším obdobím v životě ženy, příjemné očekávání a těšení se na příchod miminka však často kazí fyzické nepohodlí. To v průběhu devíti měsíců nastává především v důsledku příbytku váhy a změny těžiště těla maminky.

Emblem M Spa těhotenské masážePřestože většina žen se s nepříjemnými bolestmi zad a nohou srovná – coby daní za narození vysněného potomka – jejich zmírnění nebo i úplné odstranění je přitom zcela jednoduché. Těhotenské masáže mají vliv i na metabolismus a prokrvení tkání, snižují krevní tlak, redukují otoky a zmírňují nepříjemné projevy křečových žil. Kromě četných pozitiv na fyzickou stránku těla přináší i blahodárnou psychickou relaxaci, díky které se snadno zbavíte únavy i napětí, které by vaše těhotenství mohlo jen komplikovat. To dokazují i americké studie, podle nichž masážní terapie během těhotenství snižuje úzkost a příznaky deprese a má tudíž i velmi pozitivní vliv na zdraví novorozenců.

IMG_3315V lázních M Spa pražského hotelu Emblem se vždy řídí podle zdravotního stavu a potřeb budoucí maminky. V příjemném, čistém prostředí si odpočine jak při jedné z jemných relaxačních masáží, tak i aromamasáži, při níž uvolní své tělo i mysl s vůní, která nejvíce vyhovuje jejímu fyzickému i psychickému stavu. Při těhotenské masáži požívají mimo jiné i tělový olej značky Pure Altitude se švestkovým a slunečnicovým olejem, který hydratuje pokožku do hloubky a obnovuje její přirozenou jemnost.

Spa Rooftop

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.