Sociální sítě
Nahoru

Holiday Inn Prague v novém

Hotel Holiday Inn Prague, který se nachází v samém srdci Prahy nedaleko Vyšehradu a Kongresového centra, byl právě nově zrekonstruován. Novou podobu získaly exekutivní i standardní pokoje a samozřejmě také exkluzivní apartmá. Moderní a čistý styl dominuje v interiérovém designu stejně jako uklidňující tyrkysová barva, spojená se světlým dřevem.

u_pokoj_004-1 - Holiday (002)Při pracovních cestách do Prahy si lze vybrat varianty KING nebo TWIN, při volbě exekutivního pokoje, kde máte navíc přístup do Executive lounge. V minimalistických koupelnách nechybí kvalitní kosmetika, několik velikostí ručníků a rohová vana, kde si můžete užívat horkou koupel.

u_pokoj_006 -Holiday (002)Pokud cestujete s rodinou, apartmá je pro vás nejlepší volbou. Díky rozkládací sedačce můžete rychle přeměnit příjemné sezení na postel pro vaše děti. Odpočiňte si v posteli a zhlédněte svůj oblíbený seriál na velké televizi. Na každém pokoji naleznete rychlé Wi-Fi připojení, trezor, minibar, žehličku, klimatizaci, a nechybí ani čajový a kávový set.

u_pokoj_008 -Holiday (002)Jako třešničkou na dortu je zde výběr z pěti druhů polštářů pro váš nejlepší komfort. Není nad čím váhat při rozhodování o ubytování v Praze. Holiday Inn Prague připraví pokoj dle vašich požadavků, a vy už si jen můžete vychutnávat výhled na krásnou historickou Prahu.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.