Sociální sítě
Nahoru

Stolování ve stylu Villeroy & Boch

Dopřejte si společný pokrm na dece pod laskavými slunečními paprsky. Se skvělým jídlem a krásným nádobím z kolekce To Go od značky Villeroy & Boch si budete připadat jako na luxusní dovolené. Misky, hrnky a talíře jsou zdobené známým motivem Mettlacher Platten, který proslavily obkladačky z německého města Mettlach úzce spojené s historií značky Villeroy & Boch. Ta vyrábí své produkty již od roku 1748 a nikdy neustoupila od svých tradic a kvality.

VuB_Modern_Dining_to_go_0822_v4cISOcoatedV2

Nádobí, které je praktické a hezké na pohled. Nachystané jídlo stačí vložit do mísy a zakrýt talířem, jenž slouží zároveň jako poklop. Protečení a vysypání hravě zabrání silikonové těsnění a guma. K mísám, talířům, miskám a hrnkům jistě využijete také hrnek s víčkem na kávu ve stejném designu jako kolekce. Výhodou také je, že se dá nádobí použít doma v kuchyni. Když zrovna počasí nepřeje venkovním aktivitám.

VuB_39L_Modern_Dining_to_go_0426

Hosté budou okouzleni klasickým designem, který evokuje nádech zámeckých slavností, ale svým tvarem nás souprava drží zcela v moderní době. Odpovídá aktuálním trendům a požadavkům každého kuchaře. Nádobí můžete také vyměňovat za jiné kolekce, protože přepravní košík je vytvořen univerzálně pro standartní velikost veškerých součástí z nabídky Villeroy & Boch. Vše koupíte na www.luxurytable.cz.

VuB_39L_Modern_Dining_to_go_0634

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.