Sociální sítě
Nahoru

Jake Gyllenhaal spojil svou tvář se značkou Cartier

S oficiálním uvedením nové kolekce hodinek Santos de Cartier odhaluje francouzský hodinářský a klenotnický dům Cartier svoji kampaň, ve které nechává fantazii doslova vzlétnout k oblakům. 60sekundový film s americkým hercem Jakem Gyllenhaalem, jež se stal oficiální tváří hodinek Santos de Cartier, vzdává hold legendárnímu letci Albertu Santosi-Dumontovi, který v roce 1904 inspiroval Louise Cartiera k výrobě prvních moderních náramkových hodinek. Video je oslavou letcova neohroženého a dobrodružného ducha i jeho celoživotní cesty za pokrokem a neustálým posouváním hranic. S cílem zachytit jeho odvážné a svobodomyslné hledání úniku z reality a dosažení nemožného, Cartier oslovil pro tvorbu filmu britského oceňovaného režiséra Seba Edwardse.

Jake Gyllenhaal_@CARTIER (002)Chtěl jsem vytvořit fantazijní svět ve stylu Felliniho, který by vyprávěl vzrušující příběh očima Cartier tím nejbezprostřednějším možným způsobem. Snažil jsem se zachytit odvahu Alberta Santose-Dumonta a jeho posedlost k létání, rychlosti a nebezpečí. Představoval jsem si, jak by mohly vypadat jeho sny a promítnul tyto divoké obrazy a abstraktní fantazii do filmu,“ říká režisér.

1MB_Jake Gyllenhaal - Matthew Brookes@Cartier (002)Seb Edwards vnesl do kampaně na hodinky Santos de Cartier svůj silný rukopis, neobvyklou estetiku a až mytickou referenční poezii. Také umělecká spolupráce s americkým hercem a producentem Jakem Gyllenhaalem se ukázala jako skvěle promyšlená – zvídavost i novátorský duch jsou vlastnosti, se kterými se herec zcela ztotožňuje. Legenda Santos de Cartier je tak neustále připravena držet naše hlavy vysoko v oblacích.

 

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.