Sociální sítě
Nahoru

Posel jara: Aneta Vignerová

Aneta Vignerová jako by letos ztělesňovala jaro. Nejenom, že její portrét zdobí aktuální titulní stranu magazínu Top Class, pro který nafotila exkluzivní set módních fotografií, ale spojila se také s módní show Flower Feelings. Ta proběhne v Pardubicích už 15. května a podílem výtažku pomůže nadaci Krása pomoci. Využili jsme chvilky v jejím plném diáři a zeptali se na několik otázek ohledně akce připravované se salónem MODA 1342.

tc_casopisProč jste se rozhodla stát tváří módní události Flower Feelings?

Přišlo mi to jako super nápad, propojit módu a květiny. Navíc je to událost jara, takže to k tomu přímo vybízí. Sama mám ke květinám velmi blízký vztah. Myslím, že je pro ženy důležité být obdarována květinami.

Jak probíhají přípravy na tuto událost?

Aktuální přípravy, kterých jsem se účastnila je focení pozvánky k připravovanému projektu Flower Feelings. Musím říct, že focení bylo moc příjemné, i přesto, že jsem myslela, že ho nezvládnu kvůli nemoci, která se o mě v tu dobu pokoušela. Řekla jsem si, že by byla škoda focení zrušit, když se kvůli mně sešel celý tým. Navíc byl nachystaný klobouk z živých květin, který na pozvánce měl také figurovat. Focení nakonec dopadlo perfektně, fotografka Luce byla skvělá a myslím, že výsledek stojí za to.

Měla jste možnost setkat se ve své profesi s někým výjimečným, kdo vás něčím ohromil?

Denně potkávám mnoho osobností, které jsou něčím výjimečné. Pro mě může takovou osobnost představovat v danou chvíli kdokoliv. Často se inspiruji lidmi kolem sebe, třeba i lidmi na ulici.

Máte slabost pro luxus? Dopřáváte si něco výjimečného, za co nelitujete utratit vydělané peníze?

Vzhledem k mému vytíženému programu je pro mě synonymem luxusu být doma sama. (smích) Ráda si dopřávám především dobré jídlo, protože jsem jeho velkým milovníkem. Také o sebe ráda pečuji. Není mi líto utratit peníze za kvalitní kosmetiku, hlavně kvalitní krémy na obličej a také za důležité doplňky jako jsou boty a kabelky. Vždy záleží na náladě.

untitled

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.