Sociální sítě
Nahoru

Audemars Piguet staví hotel

Značku Audemars Piguet není nutno blíže představovat. Jejich hodinky by chtěl mít snad každý. Nyní chystá tato společnost projekt, který je definitivně přenese do 21.století, možná i dál. A rozhodně vás překvapivá, jak tradiční značka může být futuristická a moderní. Ve spolupráci se slavnou architektonickou společností Bjarke Ingels Group (BIG) budují hotel ve Švýcarsku. Ta představila i celý koncept a jejich ambiciózní plány.

big-audemars-piguet-hotel-1

Nejvýraznější prvky nového hotelu Audemars Piguet Hotel des Horlogers jsou tzv.cik cak místnosti, které dávají hotelu surrealistický vzhled. Každá úroveň hotelu vypadá, jako by byla nakloněna od své základny a pokoje se naklánějí směrem ke konci. Tyto svažující podlahy téměř kývou na okolní sjezdovky. Uvnitř je spojuje dlouhá a nepřetržitá chodba. A nečekejte švýcarskou chatu, ale zcela netypický objekt pro zcela netypické lyžaře.

bjarke-ingels-group-BIG-audemars-piquet-hotel-des-horlogers-switzerland-designboom-1800

Hotel se může pochlubit dvěma restauracemi, barem, lázněmi a konferenčním centrem, které budou umístěny pod svažujícími se pokoji tak, aby byly orientovány směrem k dennímu světlu a byly přístupné z exteriéru budovy. Stavba celého komplexu hotelu již začala a bude údajně dokončena v roce 2020.

big-audemars-piguet-hotel-4

 

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.