Sociální sítě
Nahoru

Owen Drew svíčka za 25 000 korun

Nadcházející svatba Meghan Markly a prince Harryho je hlavním důvodem a motivací k vytvoření speciální kolekce svíček značky Owen Drew. Luxusní vůně, která pochází z Velké Británie, využívá příležitosti této světové společenské události k uvedení své nejdražší svíčky, s cenou přesahující 25 000 Kč ta se tak stává i nejdražší na světě. Společnost, kterou založil Drew Cockton vytváří svíčky mnoho let, ale pro takový odvážný počin se rozhodli poprvé. On sám navrhl tuto svíčku, která bere tóny svých vůní z květin použitých na chystané královské svatbě.

Royal-wedding-1170x649

A v čem je svíčka vlastně výjimečná? Sám Drew k tomu řekl: „Chtěl jsem navrhnout něco zcela luxusního, tak jsem použil bulharský růžový olej a indický jasmínový olej. Ty patří k nejdražším ingrediencím na světě; pro pouhých 1kg esence se používá více než 2 miliony růží. Pak jsme přidali pivoňku, protože to je nevěstina oblíbená květina, doplněná olejem z pelargonie z delty Nilu. Dřeviny z Ameriky dovršují celkový dojem vůně a dodávají jí nádherný květinový nádech. “

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince Harry and Meghan Markle attend an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Kromě použití drahých olejů a ingrediencí jsou svíčky umístěny v obalech, které jsou vyrobeny z 24 karátového zlata a ručně vyráběné zkušenými řemeslníky. Pouze 12 kusů z této luxusní série bude vytvořeno speciálně pro královský pár, a budou zaslány přímo do královského paláce. Výtěžek z prodeje těchto svíček bude pomáhat. Finance z něj pomohou s léčbou tříleté Edie Molyneux, které byla diagnostikována Diffuse Intrinsic Pontine Glioma (DIPG) – vzácný a neoperovatelný mozkový nádor. Do prodeje jdou v květnu těsně před svatbou na webu www.owendrewcandles.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.