Sociální sítě
Nahoru

Vybrali jsme pro vás luxusní hodinky pro muže i ženy

Zamysleli jste se už někdy, podle čeho se dají spolehlivě rozlišit kvalitní a luxusní hodinky od těch méně exkluzivních? Kromě designu je to i kvalita zpracování, země, v níž se vyrábějí hodinkové komponenty a v neposlední řadě i invence při navrhování nových luxusních kousků. Podívejte se, které hodinky z kategorie luxusních jsme pro vás vybrali.

Hodinky, které opravdu stojí za to

Pokud máte rádi produkty, které vyrábějí zlaté české ručičky, líbit se vám budou modely značky Prim. Zejména řada hodinek Prim Tourbillon patří k tomu nejlepšímu, co se od tohoto producenta na domácím trhu dá koupit. Tyto Prim Tourbillon vynikají obrovským důrazem na kvalitu zpracování pouzdra, přičemž v hojné míře využívají ruční práci. Tato značka v českém vlastnictví má v nabídce relativně velké množství modelů, které jsou určeny jako na pánskou, tak i dámskou ruku. Široká nabídka spolu s vyhlášenou kvalitou dohromady tvoří hodinky, které je radost vybírat. Specialitkou je přitom právě řada Tourbillon, která využívá unikátní a mimořádně složitý systém pohonu se stejnojmenným názvem.

Ten původně vznikl na eliminaci vlivů gravitace a setrvačných sil na přesnost času. Přestože se nakonec potvrdilo, že tyto vlivy neohrožují přesnost hodinek, unikátním způsobem vyrobený tourbillon zůstal. A ve svých hodinkách ho můžete mít i vy.

Americko-švýcarská přesnost

Další značkou, která stojí za zmínku na poli luxusních hodinek, je Hamilton. Původem pensylvánský výrobce proslul hodinkami, které kladly důraz na detaily na ten nejvyšší piedestal. Díky tomu dokázali nabídnout náramkové hodinky i těm nejnáročnějším klientům. Dodnes se jim daří svou laťku kvality nejenže udržovat, ale také neustále zvyšovat.

HAMILTON

Luxusní hodinky Hamilton dnes patří do konglomerátu Swatch Group, který sídlí ve Švýcarsku. A dovedete si představit, co vznikne, když se spojí švýcarská kvalita s americkým designem? Přece hodinky, které si můžete na ruku klidně dát, i když půjdete hrát golf s nejlepším obchodním partnerem. Jednoduše luxus nadevše. Výrazné pánské hodinky nebo jemné dámské – to vše najdete v nabídce značky Hamilton.

Luxus nemusí stát miliony

Pokud toužíte po opravdových luxusních hodinkách, ale nechcete za ně dát vysoké desítky nebo dokonce stovky tisíc korun, vyzkoušejte zalovit ve vodách výrobce Tissot. Ačkoliv ten má v nabídce i levnější modely, její významnou část tvoří i dražší luxusní modely. Exkluzivní hodinky Tissot Vintage zůstávají věrné svému názvu – opravdu působí příjemným retro stylem, který však nezasahuje do jejich moderních technologií.

TISSOT_VINTAGE

Švýcarská elegance se ani v tomto případě neschová, ba přímo ukazuje se v nejlepší formě. Menší dámské modely se krásně vyjímají na malé dámské ruce, přičemž při nich vždy vyniknou i další designérské kousky z prostředí šperků.

Švýcarsku přesilu ukončí Američané

Uvědomujeme si, že tu máme „menší“ přesilu švýcarských výrobců, co ale dělat, když patří k nejlepším na světě? Aby se to trošku vyrovnalo, přihrajeme něco opět i Američanům. Značka Luminox má své kořeny v roce 1989 a proslavila se zejména výrobou odolných, ale luxusních hodinek pro různé ozbrojené síly, jako např. US Navy Seals apod.

LUMINOX

Pokud od vašich hodinek vyžadujete nejen luxusní vzhled, ale i jistou odolnost, v tom případě jsou Luminox pro vás ideální volbou. Obsahují totiž tritium, které má schopnost rozzářit ciferník i bez nutnosti dobíjení pomocí světla. Díky tomu se s těmito hodinkami můžete vybrat i na místa, která nejsou vždy osvětlená a přesto vždy budete vědět aktuální čas.

Už víte, hodinky kterého luxusního výrobce byste si vybrali?

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.