Sociální sítě
Nahoru

Zlato a diamanty v Blue Edition od Harley-Davidson

Motorka Harley-Davidson Softail Blue Edition kandiduje na jeden z nejdražších motocyklů na světě. Je dílem švýcarské firmy Bündnerbike pracující pro značku Harley-Davidson. Tento model vznikl na objednávku od hodinářství Bucherer, kteří tak netradičně propagují svou řadu Blue Edition 16-ti exkluzivních hodinek, vytvořených ve spolupráci s 11 renomovanými výrobci. Švýcarské luxusní hodinky a šperky Bucherer s Bündnerbike vytvořil jedinečný typ motocyklu, který je hodnocen na 37 500 000 Kč. Kostra modelu vychází z Harley-Davidson Softail Slim S; Bündnerbike však jinak zcela přeměnil motocykl na novou verzi včetně poutavé jiskřivé modré barvy. Součástí směsi je postříbření a povlak má šest barevných vrstev.

Harley-Davidson-Blue-Edition-Cruise-By-Bucherer-00

Navíc je motocykl ozdoben 360 diamanty, spolu s pozlacenými šrouby integrovanými do nádrže, součástí konstrukce jsou samozřejmě hodinky Carl F. Bucherer, kde prvky motocyklu najdete i na jeho číselníku. V nádrži je taktéž umístěn velký diamantový prsten Dizzler z kolekce Bucherer Fine Jewelry spolu s šestihranným diamantem o hmotnosti 5,40 karátů. Společnosti Bündnerbike trvalo rok, aby navrhl a realizoval tuto speciální edici Harley-Davidson Blue Edition. Tým osmi zaměstnanců obou značek odpracoval více než 2500 pracovních hodin, aby dohromady  vytvořili projekt, který nemá obdoby v hodinářském tak motocyklovém průmyslu.

bucherer-harley-davidson-blue-edition-04

Není tak třeba zdůrazňovat mimořádnost tohoto kousku a to nemluvíme zdaleka jen o hodinkách, ale především o motorce, která se stává nejdražším obalem na hodiny a šperky vůbec. Harley-Davidson v minulosti vytvořilo již spousty hodinek, ale nikdy jsme nenašli model, který by sloužil hodinkám a né ony pro propagaci motocyklu. Určitě znáte např. Ducati Scrambler z roku 2015 od švýcarského výrobce Tudor, a nebo BMW GS , BMW boxer od designéra Marca Jenniho, nebo od Baume & Mercier a Indian Motorcycle hodinky Clifton Club Legend Tributes. Na ty všechny dnes zapomeňte a kupte si pravý americký chopper, co poveze vaše Buchererky a zároveň potěší šperkem, který bude symbolem vaší tikající vášně.

Harley-Davidson-Blue-Edition-Cruise-By-Bucherer-04

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.