Sociální sítě
Nahoru

Společné romantické chvíle v M Spa

Relaxaci si už nemusíte dopřávat jen o samotě! V lázních M Spa pražského hotelu Emblem se svou drahou polovičkou zažijete neskutečně romantické chvilky, které vám zajistí nejen uvolňující procedury, ale i luxusní prostory a profesionálně vyškolený personál.

shutterstock_144487573 (1)Svůj čas v lázních můžete rozvrhnout do několika bodů. Jste-li oba sportovně zaměření, jistě oceníte kvalitně vybavené fitness centrum, které je pro vás otevřeno 24 hodin denně a nabízí nejrůznější stroje pro kardio cvičení. Pokud jste přišli jen za odpočinkem, začněte speciální masáží nebo jinou procedurou, která navodí vaše smysly do blažené extáze.

_MG_0067Příjemné prostředí a tlumené osvětlení vás bude provázet jak ve wellness centru, kde se očistíte v parní lázni nebo finské sauně, tak i v relaxační místnosti, která vám dopřeje příjemný odpočinek v obklopení uklidňující hudby a dobrého občerstvení. Na závěr své návštěvy vystoupejte až na střešní terasu, kde vás ohromí panoramatický výhled, který je obzvlášť večer pro romantiku jako dělaný. Usaďte se do pohodlného křesílka nebo se společně ponořte do vířivky, přiťukněte si sklenkou výběrového šampaňského a užívejte si jeden druhého.

_MG_0012

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.