Sociální sítě
Nahoru

Montblanc má novou verzi e-Strap

Montblanc je jedna z mála značek, která se rozhodla experimentovat s různými cestami pro kompromis mezi mechanickými a inteligentními technologiemi. Tři roky zpět se tato značka rozhodla pro zavedení novinky a to inteligentních hodinek e-Strap. Jedná se spíše o speciální řemínek pro mechanické hodinky, který je přemění na elektronický nosič zabudovaný ve sponě řemínku. Toto malé zařízení je nezbytným pomocníkem každého moderního byznysmena, který chce na cestách ušetřit čas. A nyní je tu nová verze e-Strap, nazvaná Twin Smart Strap. Stejně jako originál, nově aktualizovaná verze také obsahuje miniaturní zařízení ve sponě, které nahrazuje mimojiné platební kartu.

general

Nový TWIN Smart Strap Montblanc dále zmenšuje propast mezi analogovým a digitálním hodinářským světem,“ vysvětluje generální ředitel Montblanc Nicolas Baretzki. „Myšlenka inteligentního pásku je založena na rostoucí touze po digitálních funkcích, které mají být přidávány do klasických mechanických hodinek, ty jsou přeci jenom pro jejich nositele objekty s hlubokou historií a významem. Proto jsme vyvinuli toto inteligentní řešení, které řeší toto dilema„, dodává Nicolas Baretzki.

bez názvu

Nový Montblanc Twin Smart Strap se skládá ze dvou částí – inteligentního modulu se zakřiveným displejem ve speciálně navrženém řemínku, který lze přidat na téměř libovolné hodinky. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli a je zakryt zakřiveným speciálním sklem. Montblanc tvrdí, že modul je odolný proti vodě IP68 a může pracovat až jeden týden na jednom nabití. Co se týče vlastností, tak má oznámení s vibračními výstrahami, sledováním činnosti a bezdrátovou platbu, která byla vyvinuta ve spolupráci s Visa a Mastercard. Montblanc Twin Smart Strap bude k dispozici v prodejnách od srpna s cenou asi 9000 Kč.

montblanc-twin-smart-strap-on-notification-on-wrist-1500x1000

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.