Sociální sítě
Nahoru

Nejdražší bunda na světě za 92 milionů

Bezpochyby tento model ozdobený 2,1 kg čistého zlata a 129-ti karáty v diamantech z něj dělá jedinečný kus patřící mezi to nejcennější, co můžete do svého šatníku koupit. A nebavíme se o módním výstřelku, ale o bundě, za kterou ještě vaše děti budou moci koupit celou společnost. Cena této bundy je 4,6 milionu dolarů, což je u nás asi 92 milionů korun. Pro gentlemana bývá džínová bunda obvykle jen drsným zpestřením jeho jinak uhlazeného stylu. Britští návrháři Karl Mathers a Stuart Hughes ale dokázali, že tato ležérní džínová bunda zaujme i zaryté elegány, případně investory do umění.

Stuart-Hughes-x-Karl-Mathers-Infinity-Denim-Jacket-image-1

Hughes je známý svými luxusními technickými doplňky, které tvoří pod jeho značkou; zatím co Mathers vloží svou rock n ‚rollovou příchuť, která pochází z jeho klasické autorské tvorby. Společně oba designéři vytvořili toto nejdražší „sako“ s 24-karátovým zlatem a obrovskými bezbarvými diamanty. Tato nezvyklá zakázka byla objednána anonymním klientem, který nechce být zveřejněn z řad hudebníků a model trvalo realizovat tři měsíce. Ovšem až jej uvidíte na předávání cen Grammy, bude jasné, kdo tolik investoval do neobvyklého kostýmu na vystoupení.

Stuart-Hughes-x-Karl-Mathers-Infinity-Denim-Jacket-Featured-image-672x372

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.