Sociální sítě
Nahoru

Bublinky vás přenesou až na Maledivy

Šampaňské víno Moët & Chandon Ice Impérial bylo představeno v létě roku 2011 jako vůbec první šampaňské na světě, které bylo speciálně vytvořené k podávání na kostkách ledu. Při jeho vychutnávání se lehce přenesete na sluncem zalité pláže Malibu nebo do poklidného horkého odpoledne na ostrově Capri. Za sedm let své existence přesvědčil Moët & Chandon Ice Impérial o své svůdnosti a našel si mnoho obdivovatelů. Podle Benoît Goueze, sklepmistra šampaňského domu Moët & Chandon, začíná „dokonalé servírování“ vína Moët & Chandon Ice Impérial vychlazenou sklenicí, do níž nejprve nalijeme šampaňské, abychom poté přidali tři kostky ledu. „Když nejprve nalijete víno Moët Ice Impérial a poté přidáte tři kostky ledu, docílíte lepší perlivosti, a šampaňské tak bude obsahovat více bublinek. Rozdíl jistě poznáte sami,“ říká. A tak, aby příběhy o plážích zalitých sluncem nezůstaly jen u snění, je letos pro české fanoušky ledového šampaňského připravena soutěž o luxusní dovolenou na Maledivách ve spolupráci se společností Exclusive Tours, která se zaměřuje právě na takové exklusivní pobyty.

Na sociální síť Instagram stačí nahrát fotografii s lahví Moët & Chandon Ice Impérial či Moët & Chandon Ice Impérial Rosé a označit ji hashtagy #MomentsOnIce a #exclusivetours. Autor fotografie, zachycující nejlepší Moët Ice moment, vyhraje sedmidenní dovolenou v pětihvězdičkovém hotelu Constance Halaveli na Maledivách, kde pití šampaňského dostane rozměr pobytu v ráji na zemi. Soutěž bude probíhat od června do konce léta 2018. Detailní pravidla soutěže budou zveřejněna na www.facebook.com/moetchandoncz.

 

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.