Sociální sítě
Nahoru

Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics

Klinika miniinvazivní a endoskopické léčby zad v Praze je specializované zdravotnické pracoviště poskytující precizní diagnostiku a léčbu chronické bolesti zad nejčastěji spojené s bolestí bederní páteře v důsledku výhřezu meziobratlové ploténky. Při léčbě chronické bolesti zad klinika využívá široké spektrum miniinvazivních a endoskopických výkonů. Jedná se o unikátní perkutánní endoskopické výkony pod kontrolou rentgenu a videonavigace, které jsou spojeny s řadou významných klinických přínosů. Svým specifickým zaměřením je klinika v současnosti jediným klinickým zařízením tohoto typu v České republice.

Hlavní předností Kliniky miniinvazivní a endoskopické léčby zad je ucelený systém zdravotní péče poskytované na jednom místě – od ambulantního ošetření až po operační výkon, což šetří čas pacienta a urychluje léčebný proces. Pro každého pacienta klinika navrhuje přesný a konkrétní léčebný plán zahrnující detailní diagnostiku a sérii terapeutických výkonů včetně speciálních stabilizačních cvičení.

Miniinvazivní a endoskopické výkony přináší oproti klasické operaci páteře mnohé výhody, především vysoce efektivní a k pacientovi šetrnou léčbu, zákroky bez nutnosti hospitalizace a v neposlední řadě rychlejší zotavení a návrat ke každodenním činnostem, oblíbeným aktivitám a do zaměstnání. Po celou dobu léčby odborníci s pomocí nejnovějších komunikačních technologií a aplikací kontinuálně sledují zdravotní stav pacienta.

Léčba na Klinice miniinvazivní a endoskopické léčby zad v Praze je dostupná pacientům prostřednictvím úhrad z veřejného zdravotního pojištění (VZP, VoZP, OZP, ZP Škoda). Na Klinice miniinvazivní a endoskopické léčby zad EuroPainClinics jako jediní v ČR poskytují zdravotní péči experti na miniinvazivní a endoskopickou léčbu zad s certifikací FIPP (Fellow of Interventional Pain Practice) udělovanou světovou organizací World Institut of Pain.

Pacientům Kliniky miniinvazivní a endoskopické péče je poskytována řízená a strukturovaná zdravotní péče podle závazných klinických standardů vycházejících z poznatků medicíny založené na důkazech (EBM, evidence-based medicine), vlastních klinických studií a mezinárodních standardů SIS (Spine Intervention Society).

EuroPainClinics je značka, která reprezentuje síť nezávislých klinických pracovišť ve vybraných zemích, která se specializují na mininvazivní a endoskopickou léčbu zad. Pod značkou EuroPainClinics je současně realizována vědecká, edukační a výzkumná činnost, která využívá znalosti získané na jednotlivých pracovištích EuroPainClinics. Tato činnost je soustředěna ve společnosti EuroPainClinics, z.ú.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.