Sociální sítě
Nahoru

Monstrózní Burgery uprostřed sídliště

Burgery jsou nezbytnou součástí snad každé letní grilovačky. O jejich chuť se ale spousta z nás nechce ošidit ani po zbytek roku. O tom, že ty poctivé domácí chutnají stokrát lépe a jsou mnohonásobně zdravější než fastfoodové, vůbec není pochyb. Přesvědčit se můžete v NOLE, restauraci na pražském Pankráci, kde si pořádný kus masa v nadýchané housce s čerstvou zeleninou užijete jak ve stylovém interiéru, tak i na příjemné zahrádce v obklopení zeleně.

Milujete klasiku? Pak si nenechte ujít Bacon Cheeseburger se 100% hovězím a slaninou, kvalitním čedarem, červenou cibulí, křupavým salátkem a nezbytnou nakládanou okurkou. Pro ty, kdo svůj život zasvětili bezmasé stravě, přijde k chuti Veggie Point Burger s plackou z červené řepy, čočky a batátů, politý bylinkovým dipem a ozdobený rukolou, rajčetem a domácí nakládanou okurkou.

Pokud se rozhodnete zkusit něco nového, určitě si nenechte ujít nevšední Waffle Chicken Sandwich s kuřecími stripsy, majonézou a klasickou zeleninovou oblohou. Jako přílohu doporučujeme křupavé hranolky a na zapití jednu z domácích limonád, Royal Crown Colu nebo orosený půlitr z produkce pivovaru Harrach.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.