Sociální sítě
Nahoru

Monstrózní Burgery uprostřed sídliště

Burgery jsou nezbytnou součástí snad každé letní grilovačky. O jejich chuť se ale spousta z nás nechce ošidit ani po zbytek roku. O tom, že ty poctivé domácí chutnají stokrát lépe a jsou mnohonásobně zdravější než fastfoodové, vůbec není pochyb. Přesvědčit se můžete v NOLE, restauraci na pražském Pankráci, kde si pořádný kus masa v nadýchané housce s čerstvou zeleninou užijete jak ve stylovém interiéru, tak i na příjemné zahrádce v obklopení zeleně.

Milujete klasiku? Pak si nenechte ujít Bacon Cheeseburger se 100% hovězím a slaninou, kvalitním čedarem, červenou cibulí, křupavým salátkem a nezbytnou nakládanou okurkou. Pro ty, kdo svůj život zasvětili bezmasé stravě, přijde k chuti Veggie Point Burger s plackou z červené řepy, čočky a batátů, politý bylinkovým dipem a ozdobený rukolou, rajčetem a domácí nakládanou okurkou.

Pokud se rozhodnete zkusit něco nového, určitě si nenechte ujít nevšední Waffle Chicken Sandwich s kuřecími stripsy, majonézou a klasickou zeleninovou oblohou. Jako přílohu doporučujeme křupavé hranolky a na zapití jednu z domácích limonád, Royal Crown Colu nebo orosený půlitr z produkce pivovaru Harrach.

Více z rubriky Restaurace

  • Lagarto jde nahoru

    Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří...

    Marek Zelený1.3.2019
  • La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

    Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu....

    Jan Pešek11.2.2019
  • Čínský nový rok oslavte speciálním menu v SaSaZu

    Číňané vstupují do nového roku. Nové éry, tentokrát ve znamení prasete, které evokuje blahobyt. Autenticitu bujarého veselí můžete ochutnat i vy....

    Aneta Šimonková5.2.2019
  • V Kampa Parku brzy začne sezóna polární tresky

    Od ledna do března nabízí mnoho skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v...

    Jan Pešek17.1.2019
  • Zajímavá akvizice bistra Sisters

    Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku...

    Jan Pešek11.1.2019
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
  • Hravé české chutě v Hergetově Cihelně

    Inspirace českou kuchyní aneb jak připravit českou klasiku v moderní a překvapivé formě. Právě takový cíl si dal při skladbě podzimního...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.