Sociální sítě
Nahoru

Monstrózní Burgery uprostřed sídliště

Burgery jsou nezbytnou součástí snad každé letní grilovačky. O jejich chuť se ale spousta z nás nechce ošidit ani po zbytek roku. O tom, že ty poctivé domácí chutnají stokrát lépe a jsou mnohonásobně zdravější než fastfoodové, vůbec není pochyb. Přesvědčit se můžete v NOLE, restauraci na pražském Pankráci, kde si pořádný kus masa v nadýchané housce s čerstvou zeleninou užijete jak ve stylovém interiéru, tak i na příjemné zahrádce v obklopení zeleně.

Milujete klasiku? Pak si nenechte ujít Bacon Cheeseburger se 100% hovězím a slaninou, kvalitním čedarem, červenou cibulí, křupavým salátkem a nezbytnou nakládanou okurkou. Pro ty, kdo svůj život zasvětili bezmasé stravě, přijde k chuti Veggie Point Burger s plackou z červené řepy, čočky a batátů, politý bylinkovým dipem a ozdobený rukolou, rajčetem a domácí nakládanou okurkou.

Pokud se rozhodnete zkusit něco nového, určitě si nenechte ujít nevšední Waffle Chicken Sandwich s kuřecími stripsy, majonézou a klasickou zeleninovou oblohou. Jako přílohu doporučujeme křupavé hranolky a na zapití jednu z domácích limonád, Royal Crown Colu nebo orosený půlitr z produkce pivovaru Harrach.

Více z rubriky Restaurace

  • U Prince sází na řemeslo a kvalitu

    Žádné průmyslové produkty, vše poctivé a domácí, řemeslně připravené. Taková je filozofie restaurace U Prince, která díky fantastické lokaci patří k...

    Jan Pešek26.8.2020
  • Burger s velkým severským B

    Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se...

    Marek Zelený11.8.2020
  • Čaník bez čekání

    Snídani si nech pro sebe, oběd si rozděl se svým přítelem, večeři dej nepříteli. Kdo by to dělal? Každá část dne...

    Marek Zelený5.8.2020
  • Všeumělové na Pavláku

    Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost...

    Jan Pešek3.8.2020
  • Menu pro druhou polovinu léta v Buddha Bar Restaurant Praha

    Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky s rezidentním life dj, perfektní servis a unikátní...

    Marek Zelený1.8.2020
  • Středomořská atmosféra v Hliněné Baště

    Jedna z nejpříjemnějších restaurací v okolí Prahy boduje hlavně v létě, kdy naplno vynikne její středomořská atmosféra. Prostorná terasa u rybníčku...

    Marek Zelený29.7.2020
  • Na Plovárně otevírá Molo, gastro a kulturní pop-up pod širým nebem

    V zahradách Občanské plovárny otevírá gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní, která se bude pravidelně obměňovat...

    Jan Pešek16.6.2020
  • Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě

    Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat...

    Jan Pešek3.6.2020
  • Ven z kuchyně

    S létem přichází novinka v teplickém J&J Lagartu. Hosté si již navykli na jedinečnou otevřenou kuchyni v interiéru restaurace, ale nyní...

    Marek Zelený18.5.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.