Sociální sítě
Nahoru

Sušené maso s kofeinem a guaranou – vyměníte ho za ranní kávičku?

Český výrobce sušeného masa, pardubická společnost Fine Gusto Nature, přišla s výrobkem, který je unikátní nejen u nás v České republice, ale i po celém světě. Ve spolupráci se společností Bitters totiž vyrábí sušené maso s kofeinem a guaranou.
Jsme velmi rádi, že jsme se spojili s firmou Bitters a společně uvedli na trh jedinečné výrobky, sušené maso s kofeinem a sušené maso s guaranou. Jak kofein, tak i guarana mají podobné účinky, příznivě stimulují centrální nervovou soustavu, mají povzbuzující účinky, snižují únavu a udržují pozornost. Navíc kofein i guarana se pomocí žvýkání sušeného masa dostanou efektivněji do těla přes ústní sliznici. Nástup účinků je tak daleko rychlejší než třeba u kávy nebo energetických nápojů,“ říká k výrobkům David Novák ze společnosti Fine Gusto.
V každém balíčku sušeného masa s kofeinem o 20 gramech je 100 miligramů kofeinu, tedy přibližně dva šálky kávy. Navíc, kofein v sušeném mase není pražený, jak tomu bývá u kávy, tím pádem nevznikají karcinogeny. Stejné množství pak obsahují balíčky s guaranou. Balíček sušeného masa vychází levněji než káva či energetický nápoj, je proto dobrou alternativou, a dokonce se i najíte. Kombinace sušeného masa s kofeinem se nemusíte bát, na chuti jerky se obsah kofeinu a guarany nijak neprojeví.

Sušené maso s kofeinem a guaranou je ideální především pro vytížené lidi, kteří potřebují rychle doplnit energii. Je tedy ideální pro řidiče, studenty před zkouškami, sportovce, vojáky apod.

Více z rubriky Gastro

  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
  • Ryba je Ryba, a to hlavně o Vánocích

    Výtečná polévka z mořských plodů, bezchybné ústřice, humří rolky, ale především čerstvé ryby, které se pár hodin po výlovu dostanou k...

    Libka Safr5.12.2018
  • Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

    Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho...

    Jan Pešek16.11.2018
  • Metaxa: nejvzácnější řecký destilát

    Celý letošek slaví řecký destilát Metaxa 130. narozeniny. Vyvrcholením oslav bylo uvedení vzácného destilátu Metaxy AEN Despina z původního sudu, kterým...

    Jan Pešek14.11.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.