Sociální sítě
Nahoru

Sušené maso s kofeinem a guaranou – vyměníte ho za ranní kávičku?

Český výrobce sušeného masa, pardubická společnost Fine Gusto Nature, přišla s výrobkem, který je unikátní nejen u nás v České republice, ale i po celém světě. Ve spolupráci se společností Bitters totiž vyrábí sušené maso s kofeinem a guaranou.

Jsme velmi rádi, že jsme se spojili s firmou Bitters a společně uvedli na trh jedinečné výrobky, sušené maso s kofeinem a sušené maso s guaranou. Jak kofein, tak i guarana mají podobné účinky, příznivě stimulují centrální nervovou soustavu, mají povzbuzující účinky, snižují únavu a udržují pozornost. Navíc kofein i guarana se pomocí žvýkání sušeného masa dostanou efektivněji do těla přes ústní sliznici. Nástup účinků je tak daleko rychlejší než třeba u kávy nebo energetických nápojů,“ říká k výrobkům David Novák ze společnosti Fine Gusto.

V každém balíčku sušeného masa s kofeinem o 20 gramech je 100 miligramů kofeinu, tedy přibližně dva šálky kávy. Navíc, kofein v sušeném mase není pražený, jak tomu bývá u kávy, tím pádem nevznikají karcinogeny. Stejné množství pak obsahují balíčky s guaranou. Balíček sušeného masa vychází levněji než káva či energetický nápoj, je proto dobrou alternativou, a dokonce se i najíte. Kombinace sušeného masa s kofeinem se nemusíte bát, na chuti jerky se obsah kofeinu a guarany nijak neprojeví.

Sušené maso s kofeinem a guaranou je ideální především pro vytížené lidi, kteří potřebují rychle doplnit energii. Je tedy ideální pro řidiče, studenty před zkouškami, sportovce, vojáky apod.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.