Sociální sítě
Nahoru

Nový trend Athleisure v pojetí Bree

Funkční a pohodlný sportovní ‚gear‘ patří se svou jednoduchostí do našich životů už dlouho. Převládá v kancelářích, ve volném čase a samozřejmě při cestování. Logickým vyústěním tohoto trendu je nový styl označovaný jako „Athleisure“, který je kombinací slov „Athletic“ a „Leisure“. Ten v módním pojetí interpretuje neustále se posouvající hranice mezi sportem, cestováním i prací. Jedna věc zůstává ve středu zájmu a je synonymem pro Bree: pohodlí a pohyb. Právě ty nám zajišťují nové, špičkové technologie, spolu s udržitelností a ležérním stylem, který je už nyní šampiónem nadcházející sezóny. Představujeme novou kolekce Bree pro nadcházející sezónu. We are the „Champions“. Slovo Champions je opakujícím se prvkem, který v nové kolekci vídáme. Nápisy na popruzích dodávají eleganci ten správný sportovní look.

Kolekci Athleisure inspirují hlavně velikáni sportovní historie, na které se nezapomíná. Vzbuzují totiž pocit sounáležitosti, vzrušení z vítězství, i hrdost. Barvy a návrhy sportovních trikotů, plavek, vzory a detaily – svět tohoto designu je mocným světem sám o sobě. Díky inovacím povrchů i technologiím se tak návrhářům podařilo vytvořit kolekce přizpůsobivého, pohodlného a přitom navýsost trendy oblečení, doplňků i bot, které sofistikovaně propojuje styl s technologií. Vítejte v budoucnosti. Tak, jak ji prezentuje světoznámá značka Bree.

Tašky od německé rodinné firmy, která se za téměř padesát let své existence stala synonymem kvality a stylu, vám vydrží celý život. V současnosti je zastoupena ve více než 20 zemích světa. BREE představuje vysokou školu toho nejlepšího z evropského brašnářství, které splňuje všechny požadavky na klasické i moderní kožené tašky. Standardem je materiál prémiové kvality a ruční výroba. Důraz je vždy kladen na bezchybnou jakost, čistý design a dokonalý tvar.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.