Sociální sítě
Nahoru

David Bowie v boxech za 88 000 Kč

David Bowie na svých oficiálních stránkách zahájil prodej čtvrté limitované kolekce boxu s názvem Ricochet: David Bowie 1983 Limited Edition Box Set. Jeho cena je 4000 dolarů, tedy asi 88 000 Kč a obsahuje knihy, umělecké kresby, fotky, vinyl a certifikát od Davida Bowieho o pravosti sbírky. Ručně vázaná sbírka se zaměřuje hlavně na koncert zpěváka Serious Moonlight v londýnském Hammersmith Odeon. Kartičky obsahují nejen Davidovy kostýmy a vizualizaci make-upu z vystoupeních, ale i zákulisní detaily, itineráře, seznam prostor, návrhů scén a mnoho dalších. Fanoušci zpěváka získají i mimořádné fotografie, stejně jako tři podepsané umělecké kartičky, které mají své vlastní certifikáty pravosti, aby se daly samostatně nabídnout k přeprodeji. I s tím tým Davieda Bowieho počítá.

 

Set také obsahuje dost atraktivní kousek a to jasně červený 12-ti palcový vinyl, který obsahuje písničku „Ricochet“ na straně A a „Let’s Dance“ (přepracovaný Nilem Rogersem) na straně B. Pro ověření pravosti má box též certifikát, který je podepsán fotografem, a nese individuální číslo kusu a oficiální razítko David Bowie Estate, které navrhl Jonathan Barnbrook.

Fanoušci Davida Bowieho by si neměli nechat tuto šanci nechat ujít, protože mít nějaké nadčasové memorabilie na tohoto hudebního génia je unikát a navíc výborná investice vzhledem ke všem speciálním dokumentům a věcem, který obsahuje. Zakoupit se dá box Ricochet pouze na webových stránkách Davidbowie.com.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.