Sociální sítě
Nahoru

Japonská preciznost kombinovaná s nejnovějšími technologiemi

Existuje množství filmů, ve kterých si jednu z rolí „zahrál“ kultovní meč Katana. Nepřekonatelnými vlastnostmi výjimečně ostrých a odolných japonských mečů se inspirovala také společnost Panasonic, která na náš trh uvádí dva nové holicí strojky. Modely Panasonic ES-LV9Q a ES-LV6Q jsou vybaveny břity ostrými jako samurajský meč. Během holení jsou neuvěřitelně precizní, a přitom jemně kopírují kontury obličeje. Výsledek je stejně dokonalý, jako když se oholíte mečem.

Panasonic ES- LV9Q: precizní jako holení mečem a automatické čištění

Pokud byste hledali slovní spojení, které vystihuje to nejpreciznější oholení, bylo by to „holení mečem“. Stejné vyjádření můžete použít jako synonymum holicího strojku Panasonic ES- LV9Q.

Holicí strojek Panasonic ES-LVQ9 je vybaven originální hlavou Multi-Flex 5-D, která se pohybuje v pěti směrech. Díky tomu kontury obličeje kopíruje do posledního detailu a jeho pěti čepelím broušeným nanotechnologií pod úhlem 30 stupňů neunikne ani ten nejjemnější chloupek. Důmyslné provedení umožňuje plynulý pohyb po obličeji, což snižuje tření a pocit podráždění, kterým muži často trpí při používání běžných strojků.

Holení tímto strojkem je možné nasucho i namokro, baterie vydrží na jedno dobití až 50 minut. Lineární motor s 14 000 otáčkami za minutu perfektně spolupracuje se senzorem hustoty vousů, který přizpůsobuje výkon. O údržbu strojku se stará automatický čistící systém, který čepele precizně vyčistí od zbytků chloupků i kožního mazu, díky čemuž zůstanou dokonalé ostré i po letech používání.

Cena: 11 499 Kč

Panasonic ES- LV6Q: dohladka za všech okolností

Je vás diář nabitý povinnostmi začínajícími brzy ráno a končícími ve večerních hodinách? Pokud chcete vypadat dobře za všech okolností, potřebujete pomocníka, který s vámi udrží krok: holící strojek Panasonic ES-LV6Q. Holení mečem už totiž není jen výsadou profesionálů.

Holicí strojek Panasonic ES-LV6Q je věrný nejvyšším parametrům japonské kvality. Flexibilní hlava Multi-Flex 5-D s pěti břity se perfektně přizpůsobí konturám obličeje a umožňuje dosáhnout precizních výsledků jako při holení mečem. Hustotě vousů se díky speciálnímu senzoru přizpůsobí výkon strojku, kterému dodává energii silná baterie s výdrží 50 minut. Lineární motor pohání čepele rychlostí 14 000 cyklů za minutu. Strojek umožňuje holení namokro i nasucho a v praktickém pouzdře ho u sebe můžete mít prakticky kdekoli.

Cena: 10 499 Kč

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.