Sociální sítě
Nahoru

Novak Djoković s další limitovanou edicí Seiko

Exekutivní sportovní sérii nových hodinek Seiko Astron GPS Solar uzavírá limitovaná edice Novaka Djokoviće se silným designem, dokonale se hodícím pro dobrodružné světoběžníky. Prostřednictvím unikátních designových prvků solárních hodinek tato limitovaná edice Novaka Djokoviće důmyslně zachycuje Novakův přístup k tenisu, spočívající v síle, přesnosti, vášni a noblese.

Čtyři z minutových indexů – nula, patnáct, třicet a čtyřicet – jsou označeny odlišně a odkazují tak k tenisovému bodovému systému a celému sportu, jehož přední představitel zrod těchto hodinek inspiroval. Hvězda na pozici 8 hodin symbolizuje, že Novak je jedním z pouhých osmi tenistů v historii, kteří dosáhli kariérního Grand Slamu. Na lunetě jsou zvýrazněny kódy UTC měst, kde se odehrávají grandslamové turnaje – Paříž, Londýn, New York a Melbourne. Povrchová úprava super-hard v černé barvě zajišťuje odolnost hodinek a chrání je před poškrábáním a blednutím jejich uhlově černé barvy.

Hodinky jsou nabízeny v limitované edici pouhých 1 500 kusů a od září 2018 budou dostupné ve vybraných prodejnách Seiko po celém světě, a to za 70 500 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.