Sociální sítě
Nahoru

Astron GPS Solar přichází s exekutivní sportovní sérií

Série výkonných hodinek Astron, uvedená v roce 2017, byla první sérií hodinek Astron, které byly navrženy speciálně pro ty, kdo chtějí všestranné hodinky vhodné pro jakoukoli příležitost i aktivitu. Slavily úspěch po celém světě. Dnes se tato série rozšiřuje o nové sportovní modely pro ty, kteří chtějí hodinky fungující stejně dobře v kanceláři i v divočině. Na trh budou uvedeny během letošního podzimu a budou nabízet všechny funkce unikátní solární technologie GPS vyvinutou společností Seiko, a navíc zcela novou úroveň odolnosti, čitelnosti a voděodolnosti.

Stylové hodinky připravené na vše

Tato série přináší do kolekce Astron více než nový dynamický vzhled – tyto solární hodinky s GPS jsou určeny pro aktivní lidi, kteří si u hodinek vedle odolnosti a přesnosti přejí také styl. Tyto hodinky se stejně jako všechny ostatní modely Astron automaticky připojují k síti GPS a jediným stisknutím tlačítka se kdekoli na světě pouze za pomoci světelné energie nastaví na místní čas* s přesností 1/100 000 vteřiny. Disponují kalibrem 8X53, který je k dispozici také se sčítačem duálního času a indikací dopoledne/odpoledne.

Hodinky z této série budou dostupné ve třech verzích. Všechny mají stejnou lunetu ze safírového skla (jako u série z roku 2017), a všechny se vyznačují rozšířenými funkcemi ve čtyřech hlavních oblastech:

  • Voděodolnost: Díky tomu, že jsou voděodolné do 20 barů, se mohou vydat na místa, kde ještě žádné jiné hodinky Astron nebyly.
  • Čitelnost: Na širších ručkách a indexech je nátěr Lumibrite zlepšující čitelnost. Lumibrite je také na kódech UTC a lunetě ze safírového skla. Hodinky jsou čitelné ještě několik hodin poté, co nejsou v dosahu světla, což je ideální na noční jachtařské dobrodružství nebo brzký trek.
  • Nositelnost: Díky extra silnému pásku hodinky pohodlně sedí na jakémkoli zápěstí a nový typ přezky dodává ještě vyšší komfort a aerodynamičtější vzhled.
  • Odolnost: Aby se hodinky z této série mohly účastnit jakýchkoli víkendových dobrodružství, mají všechny tři modely titanové pouzdro a nový kryt korunky, speciálně navržený pro ochranu hodinek před otřesy a nárazy.

Obzvlášť odolná povrchová úprava navíc zajišťuje, že i začátkem pracovního týdne po víkendovém dobrodružství budou hodinky vypadat stále stejně luxusně. Dynamicky ostré povrchy pouzdra a náramku jsou vyleštěny do zrcadlového lesku technikou Zaratsu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.