Sociální sítě
Nahoru

Podzim v hadí kůži

Pokud i vás nadchnul trend zvířecích vzorů, tak se nebojte využít jejich krásu i na doplňcích. Zvolte tuto sezónu elegantní a i trochu netradiční kabelku. Značka Bree přináší své oblíbené jednoduché modely ozdobené právě hadí kůží. Vybrat můžete z klasické hnědobílé kůže či z barvené temně modré. Ikonický vzor hadí kůže v barvě taupe/brown a ikonický tvar i objem mnohostranné kabelky Icon Bag připomíná minimalismus 60. let, který dbal na detaily i praktičnost a navíc k dokonalosti vypracovaný německý design s futuristickým lookem.

BREE Icon Bag je vyrobena navíc z měkké přírodní kůže se zvrásněným povrchem, který je ošetřen voskovou vrstvou. Má odnímatelný 3/4-řemen, 2 držadla a zavírání na zip, bohaté vnitřní vybavení, které užijete nejen ve městě, ale i na cestách. Je to skvělé spojení praktičnosti a módy. Kvalitou zpracování dosahuje tato značka k jinak mnohem vyšší cenové třídě a beze sporu je nadčasovou investicí. Pro ty náročnější z vás má v kolekci také kabelky ušité jen z hadí kůže. To už chce při stylingu více myslet na to, aby už zvířecí kůže nebylo moc. Takový kousek umí ukázat váš styl i bez dalších komplikovaných kombinací. Stačí si vzít tento malý šperk přes rameno a vyrazit.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.