Sociální sítě
Nahoru

Malý chytrý přístroj pro čištění a analýzu pleti

Každá pleť je jiná a neexistuje žádná univerzální rada, která by fungovala pro každý typ pleti. Foreo Luna fofo provede profesionální analýzu pleti a vytvoří čisticí program určený přesně pro každou z uživatelek.

Tento chytrý přístroj švédské značky má v sobě zabudované dva špičkové senzory, které pleť zanalyzují a vytvoří její profil v aplikaci Foreo ve smartphonu. Fofo měří index hydratace pleti, analyzuje pleť prostřednictvím údajů v reálném čase a určuje věk pleti a její typ. Pokaždé, když si budete chtít vyčistit pleť pomocí Foreo Luna fofo, spojí se fofo automaticky s aplikací Foreo a vy si můžete bez starostí užít vaší beauty rutinu. Aplikace navíc zaznamenává pokroky a zlepšování stavu pleti.

Čerstvá novinka Foreo Luna fofo, s cenovkou 2 349 Kč, je dostupná v sedmi skvělých barvách: perlově růžové, akvamarínové a fuchsiové.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.