Sociální sítě
Nahoru

Zastavte se a vychutnejte si chuť pravé Ameriky

Ochutnejte prémiovou americkou whiskey Jim Beam, která je díky své lahodné chuti s příjemným a jemně nasládlým náznakem karamelu a vanilky právem celosvětově nejprodávanějším bourbonem. Rodina Beam jej dle původní receptury vyrábí již 223 let, nechte se proto unést na vlně prověřené klasiky a vychutnejte si Jim Beam při jakékoliv příležitosti.

Jim Beam (429 Kč) má dlouhou tradici, s jeho výrobou začal jako první ze sedmi generací Jacob Beam v Kentucky. Za celou tu dobu whiskey téměř nezměnila svou recepturu, základní suroviny i jejich poměr zůstal nezměněn, proto ji dodnes tvoří kukuřice, obiloviny, ječmenný slad a voda. O jedinečnou chuť a aroma vanilky, karamelu a medu se navíc postará i čtyřleté zrání v sudech z amerického bílého dubu, které jí v závěru dodá výjimečné dřevité tóny. Kvalita chce svůj čas. Výjimečnou roli hraje také voda, ta v Kentucky neobsahuje železo ale velké množství minerálních látek. Díky tomu tak můžete mít pocit, že zdejší voda je nasládlá. Vychutnejte si okamžiky s pravým americkým bourbonem, ať už v jeho čisté podobě nebo v osvěžující kombinaci s colou a limetou, a užijte si chuť Jim Beam, který je tu od roku 1795.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.