Sociální sítě
Nahoru

Fantastická prsa a dokonalé pozadí. Už jste slyšeli o lipotransferu?

Která žena by nechtěla vypadat tak, jak si to vysnila? Plné poprsí nebo pěkně tvarované pozadí nemusí být nedostižitelným snem. Vezměte si na pomoc plastickou chirurgii a při správně zvolené metodě bude výsledek vypadat nejenom dokonale, ale také přirozeně.

Chcete zadek, za kterým se každý otočí?

Přistihnete se občas, že závistivě pokukujete po jiné ženě a líbí se vám její pěkně tvarovaný zadek? Některé ženy mají od narození štěstí a příroda jim nadělila pěkný kulatý zadek, který přitahuje pohledy nejenom mužů. Jiné dámy poctivě dřepují a svůj vysněný výsledek si vydřou. Dá se na to ale jít i jinak, a to pomocí plastické chirurgie a metody zvané lipotransfer.

Dopřejte si štíhlejší pas a větší ňadra

O co vlastně jde? Při lipotransferu vám chirurg odebere tuk z partií, kde ho nechcete. Nejčastěji se jedná o problematickou oblast břicha, boků nebo stehen. Pomocí vašeho vlastního tuku vám následně vymodeluje krásné pozadí. Díky lipotrasferu si rovněž můžete nechat vytvarovat poprsí a nechat si ho zvětšit až o 0,5 nebo dokonce 1 velikost. A v čem spočívá hlavní výhoda této metody? Výsledek vypadá perfektně, a především přirozeně.

Řešení nejenom pro maminky

Možná jste si nikdy nemyslela, že zatoužíte po jiném tvaru nebo velikosti poprsí. Je ale pravdou, že ňadra se s věkem mění. A své udělá i mateřství. Prsa se zvětší až o několik velikostí, částečně změní svůj tvar a trochu klesnou. Pokud vás to trápí a chcete změnit vzhled vašich ňader, díky lipotransferu můžete. Najdete opět svoje sebevědomí, protože váš dekolt bude vypadat neodolatelně nejenom v oblečení, ale i bez něj.

Vlastní tuk jako nejlepší implantát

Samotný zákrok trvá 2-3 hodiny. Chirurg vám během něj odsaje tuk z nežádoucích partií a následně ho aplikuje do prsou nebo pozadí. Vlastní tuk je tím nejlepším možným implantátem, který tělo bez problémů přijme. Dosáhnete naprosto přirozeného vzhledu, díky kterému se ale budete cítit o mnoho spokojenější.

Vsaďte na šetrný zákrok

Metoda lipotransferu se rovněž využívá i pro výplň vrásek a vyhlazení obličeje. Tělu vlastní buňky se v organismu rychle uchytí a zákrok je šetrný. Operaci předchází odborná konzultace s chirurgem, který vás prohlédne, vyhodnotí stav kůže a seznámí vás se samotným zákrokem i pravidly během rekonvalescence. Pamatujte ale vždy na to, že zákrok a dlouhodobé výsledky jdou vždy ruku v ruce i se zdravým životním stylem.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.