Sociální sítě
Nahoru

Největší veletrh luxusních hodinek ve střední a východní Evropě za dveřmi

Ve dnech 19.-20.10.2018 budou mít v Brně sraz všichni milovníci kvalitního času, protože zde proběhne už pátý ročník prestižní hodinářské výstavy luxusních hodinek SEW. Návštěvníci se mohou těšit na mnoho novinek, zajímavé přednášky a setkání s novými značkami.

Pouhé čtyři roky existence stačily veletrhu k tomu, aby byl označován nejzajímavějším a největším veletrhem luxusních hodinek ve střední a východní Evropě. Datum jeho konání si zapisuje do kalendáře čím dál víc hodinářských celebrit, odborné veřejnosti i zavedených jmen. Této mezinárodní výstavy se letos účastní vyslanci osmi zemí – kromě České republiky přijedou hodináři ze Slovenska, Švýcarska, Německa, Francie, Litvy, Jižní Koreje a Japonska.

Seznam vystavujících je letos opět o něco zajímavější  a obsahuje přes třicet různorodých značek – objevují se v něm jména zavedená a staletími ověřená, nezávislá esa oboru i méně známé, přesto ale výrazné značky: Alexander Shorokhoff, Arnold & Son, Ball, Bell & Ross, Biatec, Breitling, Czapek Genéve, Edox, Fortis, Frederique Constant, Grand Seiko, IWC, Junghans, Kudoke, Lehmann, Maurice Lacroix, Molnar Fabry, Meistersinger, Omega, Oris, Phenomen Watches, PRIM Manufacture 1949, Prokop & Brož, Rado, Seryn Watches, Schaumburg Watch, Sinn, SevenFriday, TAG Heuer, Vostok Europe, Vulcain, Zenith a další. Výstava už totiž získala vážnost mezi zástupci výrobců hodinek a v drtivé většině případů se na SEWu objeví členové vedení.

Důležitou součástí SEW je jedinečný doprovodný program, který připravuje Igor Sirota (šéfredaktor časopisu Hodinky & Šperky). Témata jsou často natolik ojedinělá, že ani v evropském kontextu nemají obdoby.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.