Sociální sítě
Nahoru

Vydavatelství RF Hobby oslavilo další úspěšný rok

Vydavatelství RF Hobby opět poděkovalo svým příznivcům a klientům na každoročním večírku, který se konal pod záštitou úspěšného inzertního titulu vydavatelství, prestižního magazínu Top Class. Zástupci vydavatelství pozvali hosty do příjemného prostředí členitých prostor Občanské plovárny, kde byl nejen vybraný raut, ale servírovaly se zde i speciality a prezentovaly se zde aktivity právě klientů RF Hobby.

Velkorysé prostory Občanské plovárny dávají možnost rozdělit zábavu do několika částí. U vchodu hosty přivítal welcome drink s dávkou letní nostalgie na Spritz One od italské značky Moletto.

Milovníky vína kroky vedly neomylně k prezentaci jednoho z nejlepších vinařství Vinofol, které nabízelo k degustaci širokou škálu svých tekutých pokladů. Pro mlsné jazýčky byla připravena lahodná čokoláda Lindt, pro experimentátory se nabízela kuchyně nevšední, ovšem stále více lákavá, smažení cvrčci nebo kobylky. Velmi nevšedním zážitkem pak byla i molekulární kuchyně, která lákala ke stolku připomínajícímu alchymistickou tabuli. Jak řekl sám obchodní ředitel RF Hobby Jan Lidmaňský, nabídka kuchyní byla stejně pestrá jako portfolio titulů vydavatelství.

Celým večerem provázel už osvědčený moderátor Petr Vojnar, který diváky bavil svým vtipem a živou moderací včetně té, která se týkala tomboly nebo dražby o vskutku exkluzivní ceny. Nechybělo ani  adrenalinové vybití u kasinových stolů, kde mohli hosté rozmnožit své peníze. Nikdo neodešel s prázdnou. Někteří se těšili z výherních cen, jiní měli radost z posledního vydání Top Classu nebo pozorností od vážených sponzorů.

RF Hobby je jedno z největších vydavatelství České republiky a představuje jediný mediální dům, který vlastní od jeho počátků až do současnosti výhradně český majitel. Vydavatelství bylo založeno v roce 2000, vydává více než 50 tištěných titulů, vlastní několik on-linových webů a má nespočet renomovaných obchodních klientů. Právě jim na večírku osobně poděkoval nejen obchodní ředitel Jan Lidmaňský, ale i majitel RF Hobby, s.r.o. Pavel Kvoriak.

Na velkolepé akci zazněla i neuvěřitelná čísla. Za rok vydavatelství RF Hobby vyprodukuje více jak 44 miliónů časopisů, denně se vytiskne neuvěřitelných více jak 121 tisíc kusů. RF Hobby proto poskytuje jednu z nejprestižnějších mediálních platforem pro inzerenty v širokém spektru svého portfolia titulů – od vědeckopopulárních přes lifestylové až po společenské magazíny.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.