Sociální sítě
Nahoru

Voňavý dálný východ

Přestože značka Sabon působí po celém světe již přes dvacet let, český flagship store bude otevřen teprve letos a to v listopadu v nákupním centru OC Arkády. Značka vznikla z lásky k přírodě, rozličným vůním a umění ocenit péči a rozmazlování sebe a svých nejbližších. Přináší do každodenního života více uvolnění a magie. Její příběh začal v izraelském Tel Avivu v rodinné výrobně mýdel, kde byl každý výrobek jedinečný a inspirovaný radostmi každodenního života. Tak tomu je i dnes, kombinace exotických vůní potěší všechny smysly a hýčkají tělo, to vše z kvalitních surovin s ohledem na přírodu.

V nabídce najdete mýdla, vůně, krémy, skruby, prostě všechny produkty, které vás během koupele přenesou do světa relaxu a pohody. Značka vznikla v roce 1997, kdy si zakladatel vytvářel doma svá vlastní mýdla, později pro velký zájem rozšiřoval výrobu až vznikla značka, jak ji známe dnes. Vždy k výrobě využíval místní rostliny a oleje, což znamená, že během koupele cítíte vůni Izraele, jeho přírody a krásy. Od té doby se ale rozšířily produkty značky Sabon do 14 zemí světa a nyní je můžete vyzkoušet i vy. Více o nich na webu www.sabon.cz.

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.