Sociální sítě
Nahoru

Hypnotizér konečně i v Praze

Mentalista a hypnotizér Jakub Kroulík konečně zavítá i do Prahy.  Ve středu 31. 10. 2018 od 18.30 se v kinosále Lucerny uskuteční první veřejná přednáška, která se ponese v duchu tajemna, s ukázkami moci hypnózy a sugesce. Po mnoha vyprodaných přednáškách po celé České republice si Jakubovu besedu vyžádala i Praha, a to přímo na místě, kde před 90 lety vystoupil legendární jasnovidec Eric Jan Hanussen. Návštěvníci přednášky, kteří usednou na svá křesla v sále Lucerny, mohou dobrovolně vstoupit do hypnózy na jevišti a prožít tak příjemný nevšední zážitek.

Jakub Kroulík je milovníkem magického umění zejména z viktoriánské éry a ze začátku dvacátého století v Evropě. Studuje techniky zázračných léčitelů, psychotroniků, exorcistů a spiritistických médií, kteří paranormální jevy prezentují jako své skutečné schopnosti. Spolupracuje s Českým klubem skeptiků na projektu Paranormální výzva, kde dohlíží na férovost experimentů, prověřujících tyto zvláštní schopnosti.

Kdo je Jakub Kroulík očima médií?

Jakub Kroulík je nepřehlédnutelný. Nejen, že ho většinou potkáte v elegantním stylovém obleku, ale především má velké osobní charisma a pronikavý pohled. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší začínal jako kouzelník, ale toužil po dráze hypnotizéra. Dětský sen se mu splnil a v současnosti se věnuje mentalismu a snaží se v projektu Paranormální výzva objevit osobu se skutečnými paranormálními schopnostmi.“

Náchodský swing, 2016

Dokáže před vámi vykouzlit slona, ohnout lžíci, přečíst vaši minulost i budoucnost nebo s vámi hrát čtyři hodiny skořápky, aniž byste alespoň jednou vyhráli. Není v tom žádná finta. Ani podvod. Vše se odehrává jen ve vaší hlavě. Jakub Kroulík se vám do ní dokáže dostat.“

Xman.cz, 2016

Ovládne vaši mysl lusknutím prstů a bez jakéhokoliv doteku hýbe vaším tělem. Možná se pokusíte bránit, ale nakonec stejně uděláte to, co chce on. Takovou moc nad vámi může mít mentalista. Člověk, který se díky svým trikům umí ostatním lidem dostat pod kůži.“

Víkend, 2017

Hypnóza je změněný stav lidského vědomí, který umožňuje naší nevědomé mysli přijímat sugesce a reagovat na ně odpovídajícím způsobem. Tento fenomén je možné pozitivně využít i pro změny v našem životě, jako třeba pro práci se sebevědomím, závislostmi, strachem, úzkostí, poruchami spánku, při nadměrném stresu, nebo pomáhá řešit problémy s hubnutím. Upozornění: Není vhodné hlásit se na praktické ukázky hypnózy a sugesce v případě, že máte problémy se srdcem, berete psychofarmaka či jste v jiném stavu. Stejně tak se hodinu a méně před besedou nedoporučuje konzumace alkoholu.

Více z rubriky Výstavy a Premiéry

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.