Sociální sítě
Nahoru

Domácí péče a profesionální zubní hygiena – to je Dr. Mayer

Značka Dr. Mayer nabízí kompletní ucelené portfolio moderních sonických kartáčků, ústních sprch a produktů profesionální zubní hygieny špičkových parametrů za nejlepší poměr cena/výkon. Díky neustálému vývoji, konzultacím s těmi nejlepšími profesionálními dentisty a designéry a vysokým výrobním standardům značka zaručuje tu nejvyšší kvalitu zboží na trhu. Produkty firmy Dr. Mayer vrátí perfektní úsměv.

Po téměř deseti letech zkušeností a rozhovorů s profesionály v oboru ústní péče ve firmě Dr. Mayer došli k názoru, že v této oblasti je značný prostor pro zlepšení. Na vývoji se podílel projektový tým složený ze špičkových odborníků ve svých oborech, od průmyslových návrhářů přes marketingové specialisty, po ty nejlepší zubní techniky. Oproti konkurenčním modelům Dr. Mayer zaručuje vyšší parametry a výbavu: například UV čistič, vyšší pulzy, časovače a delší výdrž. V ceně k produktu obdržíte širokou výbavu, jako je více náhradních hlavic (DuPont) v balení u kartáčků a nástavců u ústních sprch (až 5).

Sonické kartáčky té nejvyšší kvality

Z odborného výzkumu jednoznačně vyplývá, že elektrické zubní kartáčky jsou v porovnání s ručními výrazně účinnější. Při čištění elektrickým kartáčkem zůstává na vašich zubech výrazně méně zubního plaku a bakterií. Což jednoznačně prospívá i vašim dásním, neboť mezizubní prostory jsou lépe vyčištěné. Jelikož na elektrické kartáčky není potřeba tlačit, snížíte tím i riziko poškození zubů a dásní.

Ústní sprchy

Zapomeňte na zubní nitě. Ústní sprchy od Dr. Mayer spolehlivě odstraní bakterie z míst, kam se s kartáčkem ani zubní nití nedostanete. Doveďte svou ústní hygienu k dokonalosti a používejte ústní sprchu nejen pro citlivé části kolem korunek, můstků nebo rovnátek.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.