Sociální sítě
Nahoru

Praktický asistent Timi

Je už skoro zvykem, že advent je obdobím nekonečného maratonu. Diář s pracovními povinnostmi vám praská ve švech, přelidněná nákupní centra jakbysmet. Místo přibývání vánočních dárků se vám ze stresu kupí akorát tak šedivé vlasy na hlavě. Vánoce jakoby se spíše stály závodem s časem.

Uklidit byt, navodit správnou vánoční atmosféru, napéct cukroví, na to jedna sklenice svařeného vína nepomůže. Pomocnou ruku umí ale podat virtuální asistent myTimi, který zákazníkovi pomůže s činnostmi, s nimiž nechce ztrácet čas nebo se mu zkrátka nechtějí dělat. Asistent Timi zákazníkovi například vybere a nakoupí dárky nebo doporučí pekárnu, kde vám upečou vánoční cukroví. Úkoly však mohou být zcela individuální, stačí se domluvit mailem, po sociálních sítích nebo telefonicky. Každý nový zákazník je navíc přivítán kreditem 300 Kč na vyzkoušení.

Timi je osobní pomocník pro všechny, kteří chtějí efektivně využívat svůj čas a soustředit se na důležité věci. Zákazníkovi může pomoci téměř s čímkoli, na co si vzpomene. Hlavním hnacím motorem je pro nás bezstarostný život zákazníků, kteří se na nás se svými požadavky obrací,” říká Jan Skovajsa, zakladatel projektu myTimy.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.