Sociální sítě
Nahoru

Telefon jako klenot, dopřejte si to nejlepší

V dnešní době, ve které se elektronika probojovává na téměř všechna pole každodenního života, je těžké se od ostatních, něčím tak obyčejným, jako je mobilní telefon, odlišit. Co nabízí dnešní svět smartphonů, a s jakými telefony budete nejen na špičce technologií?

Požadavky zákazníků na smartphony se rok od roku zvyšují. Lepší fotoaparáty, výkonnější hardware, plynulejší prostředí, ale také „něco“ navíc. Nestačí být dobrý, musíte být nejlepší, abyste klientelu zaujali. Podíváme se na tahouny trhu a jejich špičkové mobilní telefony, které splní nároky těch nejnáročnějších.

iPhone jako stálice luxusu a elegance

Apple si vždy zakládal na precizní výrobě všech svých iPhonů. Dnes na iPhonech skutečně nenajdete moc plastů, jak tomu bývá u levných modelů. Na starších telefonech, které jsou ovšem stále výkonné, naleznete nejčastěji eloxovaný hliník a z přední strany samozřejmě tvrzené sklo. Nové modely, počínající iPhonem 8, až k nejnovějším iPhonům Xr, Xs a Xs Max, vládnou především tvrzeným sklem a bezrámečkovým displejem. Ke svému iPhonu si navíc můžete pořídit i luxusní kryty ze silikonu nebo kvalitní evropské kůže.

Co se týká hardwaru, očekávejte od iPhonů jen to nejlepší. Starší modely, například iPhone 6s, 7 nebo SE mají stále dostatek sil pro všechny každodenní úkoly, čemuž napomáhá také skvěle odladěný software iOS. Pokud tedy toužíte po telefonu, který s vámi vydrží, a stále bude vypadat reprezentativně, sáhněte pro něj.

Pro nadšené fotografy

Trendem poslední doby je bezesporu přidávat na fotoaparátech v mobilních zařízeních. Klasickým kompaktům už zvoní hrana a nahrazují je právě telefony. Samsung nyní přišel s modelem Galaxy A9, který má jako první na světě 4 zadní fotoaparáty, jimž nechybí ani teleobjektiv a širokoúhlá kamera. Hlavní objektiv má 24 Mpx a světelnost f/1.7, druhý je teleobjektiv s 10 Mpx, který poslouží pro dvojnásobný optický zoom, třetí pak již zmiňovaný širokoúhlý fotoaparát se záběrem 120°. Poslední čtvrtou kameru zastává objektiv s 5 Mpx a slouží pro přeostřování. S takovou výbavou, můžete váš kompakt zahodit do koše.

Pozornost také upoutá Huawei Mate 20 Pro. Ten má 3 fotoaparáty umístěné do čtverce a čtvrtým prvkem je přisvětlovací dioda. Hlavní snímač disponuje rovnou 40 Mpx a světelností f/1.8.

V případě, že jste milovníky selfie fotografií, podívejte se i na klenot jménem Huawei Nova 3, který je osazen předním duálním AI fotoaparátem, jehož hlavní snímač má 24 Mpx.

Manažer a legenda v jednom – Samsung Galaxy Note9

Potřebujete pracovní telefon, ale stále vám záleží na jeho vzhledu? Telefony Samsung Galaxy Note jsou tu s námi již od roku 2011 a léta zkušeností s jejich výrobou vám dá znát, že v rukou držíte opravdovou legendu.

Nejnovější model Samsung Galaxy Note9, se stejně jako jeho předchůdci chlubí perem S Pen, které je zasazené do těla telefonu. Díky němu můžete zahodit blok i tužku a psát přímo na obří 6,4″ displej. S Pen je k telefonu Samsung Galaxy Note9 připojen přes Bluetooth, takže díky peru můžete ovládat třeba také spoušť fotoaparátu. Samozřejmostí u Note9, jakožto u supervýkonného telefonu pro manažery, je obrovská výdrž baterie, kterou lze dobíjet bezdrátově

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.