Sociální sítě
Nahoru

Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve Vězeňské 8, tedy jen pár kroků od oblíbené restaurace, která má své dveře otevřené už od roku 2002.

V interiéru připomínajícím daleké cesty za dobrodružstvím je radost vybírat z široké nabídky jídel připravovaných z čerstvých surovin i od českých farmářů. Ať už na snídani, oběd, či večeři, každá doba se tu najíst, je ta správná. Nostress Café Restaurant mimo stálé menu totiž nabízí také pečlivě sestavěné polední menu, ideální pro business lunch v centru.

Nově otevřená pekárna je splněný sen alžírského šéfkuchaře Didiho Benmissiho, který dříve pracoval jako kuchař a cukrář v restauracích La Perle de Prague, Rhapsody restaurant, Náprstek restaurant či v populárním hotelu Villa Vojta. V Nostress připravuje čerstvé pokrmy

inspirované lidmi, které potkává už 14 let. Pekárna nabízí čerstvě upečený chléb, slané i sladké pečivo, obložené chleby, polévky i lehké salátky. Na své si přijdou i milovníci sladkých dezertů a bezlepkové verze pečiva. Pro Benmissiho je pekárna, vítající každého vůní čerstvě pečených výtvorů, srdeční záležitost, a tak její sortiment neustále rozšiřuje o pečené novinky.

Více z rubriky Restaurace

  • U Prince sází na řemeslo a kvalitu

    Žádné průmyslové produkty, vše poctivé a domácí, řemeslně připravené. Taková je filozofie restaurace U Prince, která díky fantastické lokaci patří k...

    Jan Pešek26.8.2020
  • Burger s velkým severským B

    Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se...

    Marek Zelený11.8.2020
  • Čaník bez čekání

    Snídani si nech pro sebe, oběd si rozděl se svým přítelem, večeři dej nepříteli. Kdo by to dělal? Každá část dne...

    Marek Zelený5.8.2020
  • Všeumělové na Pavláku

    Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost...

    Jan Pešek3.8.2020
  • Menu pro druhou polovinu léta v Buddha Bar Restaurant Praha

    Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky s rezidentním life dj, perfektní servis a unikátní...

    Marek Zelený1.8.2020
  • Středomořská atmosféra v Hliněné Baště

    Jedna z nejpříjemnějších restaurací v okolí Prahy boduje hlavně v létě, kdy naplno vynikne její středomořská atmosféra. Prostorná terasa u rybníčku...

    Marek Zelený29.7.2020
  • Na Plovárně otevírá Molo, gastro a kulturní pop-up pod širým nebem

    V zahradách Občanské plovárny otevírá gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní, která se bude pravidelně obměňovat...

    Jan Pešek16.6.2020
  • Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě

    Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat...

    Jan Pešek3.6.2020
  • Ven z kuchyně

    S létem přichází novinka v teplickém J&J Lagartu. Hosté si již navykli na jedinečnou otevřenou kuchyni v interiéru restaurace, ale nyní...

    Marek Zelený18.5.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.