Sociální sítě
Nahoru

Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve Vězeňské 8, tedy jen pár kroků od oblíbené restaurace, která má své dveře otevřené už od roku 2002.

V interiéru připomínajícím daleké cesty za dobrodružstvím je radost vybírat z široké nabídky jídel připravovaných z čerstvých surovin i od českých farmářů. Ať už na snídani, oběd, či večeři, každá doba se tu najíst, je ta správná. Nostress Café Restaurant mimo stálé menu totiž nabízí také pečlivě sestavěné polední menu, ideální pro business lunch v centru.

Nově otevřená pekárna je splněný sen alžírského šéfkuchaře Didiho Benmissiho, který dříve pracoval jako kuchař a cukrář v restauracích La Perle de Prague, Rhapsody restaurant, Náprstek restaurant či v populárním hotelu Villa Vojta. V Nostress připravuje čerstvé pokrmy

inspirované lidmi, které potkává už 14 let. Pekárna nabízí čerstvě upečený chléb, slané i sladké pečivo, obložené chleby, polévky i lehké salátky. Na své si přijdou i milovníci sladkých dezertů a bezlepkové verze pečiva. Pro Benmissiho je pekárna, vítající každého vůní čerstvě pečených výtvorů, srdeční záležitost, a tak její sortiment neustále rozšiřuje o pečené novinky.

Více z rubriky Restaurace

  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • La Veranda oslaví Silvester velkolepě

    Restaurace La Veranda přichystala na poslední den v roce úchvatné menu. Kosmopolitní kreativní tým si dal opravdu záležet a vznikl vytříbený...

    Marek Zelený23.11.2022
  • DEER pod stromečkem

    Báječná restaurace Deer v Michalské ulici v samém centru Prahy neuvěřitelně gastronomicky kouzlí. Po příchodu šéfkuchaře Lubomíra Dolejše se změnil ráz...

    Marek Zelený21.11.2022
  • Four Seasons Hotel Prague zve na bílého lanýže a tradiční americké thanksgiving

    Restauraci CottoCrudo v listopadu provoní nezaměnitelná vůně jedné z nejoceňovanějších pochoutek na světě. Výjimečný bílý lanýž Alba z oblasti Piemont v...

    Jan Pešek17.11.2022
  • Česká avantgardní restaurace ZEM zve na jedinečný nedělní „flying brunch“

    Za relativně krátkou dobu své existence přilákala restaurace ZEM hotelu Andaz Prague do svých prostor celou řadu hostů z Česka i...

    Marek Zelený8.11.2022
  • Taštičkový listopad

    The Bistro v pražské Londýnské ulici nabízí nepřeberné množství sezónních tapas. Žádný podnik v Praze není více kosmopolitní a určený k...

    Marek Zelený8.11.2022
  • Husí hody

    Za pár dní přijede Martin na bílém koni. 11.11. je magické datum, ke kterému se váže tato známá pranostika, má svátek...

    Marek Zelený7.11.2022
  • Snídaně k večeři?

    J&J v Teplicích se vyvýjí a neuvěřitelně prosperuje. Po neotřelém provozu se ukázalo, co hosté v kraji a projížděcí návštěvníci milují....

    Marek Zelený1.11.2022
  • Atmosféra Jaderského moře: Restaurace Deco

    Už deset let se v pražských Modřanech nachází malá rodinná restaurace Deco. Za jejím úspěchem stojí majitel a šéfkuchař Saša Babić,...

    Jan Pešek26.10.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.