Sociální sítě
Nahoru

Flotila vozů BMW Invelt zajišťovala tenisovou rozlučku Radka Štěpánka

Partnerem unikátního tenisového projektu, jehož hlavním cílem byla rozlučková exhibice českého tenisty Radka Štěpánka, byla společnost BMW Invelt. Významní hosté celovečerní sportovní show v čele s úřadujícím wimbledonským vítězem Novakem Djokovičem byli po Praze přepravováni automobily BMW řady 5 a BMW řady 7.

BMW jako značka pro Radka Štěpánka znamená jednu z nejvyšších kvalit v automobilovém světě. I z toho důvodu soukromě jezdí vozem BMW 540i xDrive Touring a zcela spontánně stejně jako tomu bylo vždy v tenise odpovídá, že BMW auta mu prostě sedí.

Radek Štěpánek právě v Praze zažil největší okamžiky své sportovní kariéry, když v roce 2012 ve finále Davis Cupu porazil v pátém rozhodujícím zápase Španěla Almagra a spolu s Tomášem Berdychem se radovali po 32 letech ze zisku legendární salátové mísy. Je nám velkou ctí, že jsme i u tohoto důležitého životního okamžiku, jakým byla rozlučková exhibice, mohli být s ním,“ uvedl generální ředitel Inveltu Pavel Baštář.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.