Sociální sítě
Nahoru

Showroom s luxusní audiotechnikou v centru Prahy

Na prestižní adrese v Dušní ulici v blízkosti Staroměstského náměstí se otevřel showroom VOIX, který nabízí svým zákazníkům luxusní audio a videotechniku. Zastoupeno je zde 20 prémiových značek, mezi nejvýznamnější patří Kharma, Gato Audio nebo Dan D’Agostino.

Jedná se o showroom, který ve střední a východní Evropě nemá obdoby. A to nejenom díky své rozloze a nabízenému sortimentu, ale i z hlediska designu. Naším cílem bylo vytvořit místo, které bude pro naše zákazníky oázou klidu a brilantním poslechovým zážitkem,” vysvětluje David Hauerland, jednatel VOIX.

VOIX nabízí svým zákazníkům na ploše téměř 600 m2 luxusní audio a videotechniku nejlepších značek. Kromě širokého výběru zboží si zde mohou zákazníci vychutnat hloubku a čistotu tónů v poslechových místnostech nebo relaxovat v na míru připraveném domácím kině. Showroom je nejen královstvím audiotechniky, ale také designu a umění.

Prodejna VOIX nabízí široký výběr high-end techniky předních světových značek a výrobců, mezi ty nejprestižnější pak patří značky Kharma, Gato Audio nebo Dan D’Agostino. Dále pak široký výběr high-end přehrávačů, reprosoustav a zesilovačů. Zákazníci si mohou vybrat také z široké nabídky luxusních sluchátek a dalšího příslušenství.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.