Sociální sítě
Nahoru

Darujte letos pod stromeček domácí lázně

Také už přemýšlíte, čím letos potěšíte své blízké pod vánočním stromkem? Buďte originální a darujte jim balíček produktů pro přípravu luxusních domácí lázní. Proč domácí lázně?  Žijeme v uspěchané době plné stresu, napětí a shonu. Příjemný rituál domácích lázní se zapálenou svíčkou, vonnou lázní, osvěžující sprchou, masáží, šálkem čaje či jiným hýčkáním ocení všichni, kteří se čas od času potřebují odpoutat od denních problémů a hodit vše za hlavu. Díky relaxačním rituálům je možné během půl hodinky dosáhnout fyzické i psychické úlevy, osvěžit a regenerovat tělo i ducha.

Jaké produkty zvolit? Sáhněte po sortimentu od české značky Manufaktura, která své produkty vyvíjí v duchu domácích lázní, inspirovaném světoznámou českou lázeňskou tradicí. Originální a vysoce kvalitní receptury kosmetických výrobků této značky využívají příznivých účinků tradičních českých přírodních ingrediencí – českého piva a chmelových výtažků, karlovarské vřídelní soli, vína a výtažků z révy vinné, meruněk, sedmikrásek a jiného ovoce a bylin typických pro naši krajinu. Značka nabízí i atraktivní doplňky pro domácí lázně – čaje, svíčky, masážní pomůcky, porcelán. Jsou vyráběny na zakázku ve spolupráci s tradičními, kvalitními českými výrobci, které pro svou spolupráci Manufaktura vždy upřednostňuje.

Nadělte tedy letos svým blízkým malé domácí lázně i vy… Maminku, manželku nebo přítelkyni zaručeně potěší dárková sada revitalizující pleťové péče se sedmikráskou, se kterou si může každý den užít omlazující pleťový rituál. Sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus. Již v renesanci se macerováním sedmikrásek v levandulovém oleji vyráběly elixíry krásy pro zářivou pleť.

Tatínka, manžela nebo přítele vynese do oblak pánská kolekce Men & Airplane. Kosmetické produkty této retro kolekce využívají unikátní rostlinný komplex přírodních výtažků z bylin, ideálních pro specifické potřeby mužů. Dárková sada navíc obsahuje i znamenitý pánský čaj.

Babička a dědeček zavzpomínají s láskou na staré časy s limitovanou retro kolekcí Lípa, která je inspirovaná První republikou. Kolekce je doplněná i o lahodný sirup, ze kterého připravíte znamenité studené i horké nápoje.

Další inspiraci na dárky najdete na www.manufaktura.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.