Sociální sítě
Nahoru

COLMAR ORIGINALS: TWO SOULS

Italská designová značka městské módy Colmar Originals představuje pro podzim a zimu 2018 kolekci, která čerpá ze svého sportovního dědictví a směle ho míchá s módním duchem současné doby. Mezi aktuálními kousky dominuje spojení dvou zdánlivě opačných světů – technologického sportu a Pop a Chic. Spojují se a navzájem inspirují, aby vytvořily nové tvary a nové styly, minulost a současnost se prolíná a vytváří tvář dnešní doby.

Barvy jsou inspirovány kontrastem mezi Jin a Jang. Na jedné straně výrazné a zářivé odstíny a syntetické materiály pro mladou generaci a streetwear styl. Na druhé to jsou teplé a měkké odstíny země pro klasické kusy z přírodnějších materiálů, které spolu vytváří kompletní a sofistikovanou paletu.

ORIGINALS BY ORIGINALS

Řada Originals by Originals nabízí ikonické oversize modely v moderním streetwear stylu. Barvy jsou jasné a výrazné v monochromatickém provedení nebo v kombinaci s kontrastní umělou kožešinou a obohacené barevnými maxi zipy. Unisexové bundy jsou vyrobeny z velmi lehkého materiálu s technickými vlastnostmi odolnosti proti odření a potrhání. Řadu zakončují mikiny a kalhoty v jasných odstínech a barvách

na jedné straně a tlumených tmavých na druhé.

BLACK LABEL

Řada Black Label osloví čistými liniemi a absolutní černou pro vysoce módní a metropolitní look. Jednotlivé kousky jsou obohacené o detaily, zipy a jiné současné prvky. Materiál využívá trojvrstvý technický laminát. Kapuce jsou opatřené lemem z černé kožešinky se suchým zipem, která zaručí modernější vzhled. Řadu doplňují bavlněné mikiny technického rázu a ergonomického střihu včetně mikro potisku, které tvoří set tepláky pro sportovnější a uvolněnější styl.

RESEARCH

Řada Research představuje ten nejlepší mix nejnovějších materiálů a moderních stylů. Kombinuje vysoce kvalitní denim japonského původu se syntetickou kožešinkou pro výrazný efekt. Pokračuje kousky z vlny, s lamelací, vnitřním zateplením a uhlazeným vzhledem. Bundy v klasickém stylu jsou obohacené o technické aspekty a inovace.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.