Dámské hodinky | 6.1.2019 | Jan Lidmaňský

D.I.C. zpřístupnilo své dámské hodinky

Uskupení Diamonds International Corporation, známé jako D.I.C., v prosinci loňského roku otevřelo v Praze svůj nový showroom. Ten se rozprostírá v těsné blízkosti horní části Václavského náměstí, které s generální rekonstrukcí historické budovy Národního muzea a přilehlých Čelákovského sadů opět hojně láká veřejnost. Nové prostory, nacházející se na adrese Washingtonova 5, tak rozšířily síť butiků značky, která má své reprezentativní prostory také v Dubaji, Bratislavě a může se s nimi pochlubit i bulharská Sofia.
Nový showroom nabídne nejenom neuvěřitelné množství unikátních diamantových šperků a investičních diamantů, ale také náramkové hodinky. Ty pro letošní rok rozšířila značka o dámské modely poháněné quartzovými strojky. Proč? „Doposavad tvořily modelovou linii pouze hodinky s mechanickými strojky, což u šperkových edic nemusí být pro každou z našich zákaznic pohodlné. Rády si totiž dopřávají ten luxus, že jich vlastní hned několik. Rády je pravidelně mění a opravdu nerady nastavují pokaždé aktuální datum či čas,“ vysvětlují při privátní prezentaci zástupkyně Diamonds International Corporation. V nových prostorách se navíc budou pravidelně konat degustace, přednášky, ale i módní přehlídky, které právě proměně hodinek v přepychový barevně ladící módní doplněk nahrávají.
Mechanické hodinky Diamonds International Corporation – D.I.C., o kterých jsme již několikrát informovali, tedy nově doprovodí dámské s quartzovým strojkem. Ty opět vyrobil švýcarský producent Armand Nicolet, což je také důvod, proč na perleťovém číselníku nechybí kýžené označení „Swiss Made“. Nechybí diamantové indexy, gilošovaná středová část ani apertura data na pozici 6, které dotváří jméno modelu Lady Date Diamonds. S cenovkou pouhých 41 475 Kč budou k dispozici v ocelovém pouzdře s postranním vroubkováním, nicméně variantu posetou diamanty či ve zlatě bude možné zakázkově zhotovit.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz