Sociální sítě
Nahoru

Jimmy Choo s monogramem Swarovski

Když přijde na zakázkové luxusní a prémiové doplňky, tak mezi prvními značkami, které bychom vyhledali je zcela jistě Jimmy Choo. Po tom, co naše skříně zaplnily boty a kabelky, tak ve Velké Británii vymysleli novou personalizační službu, která umožňuje zákazníkům označit nakoupené modely vlastním monogramem. Ve spolupráci s další ikonou firmou Swarovski nabízí jedinečnou šanci vytvořit si vlastní osobité boty nebo tašky Jimmy Choo s pomocí nádherných krystalů podle vlastní fantazie. Služba s názvem „Jimmy Choo X You“ nabídne několik možností, jak na zakázku upravit nakoupené zboží včetně symbolů a frází, které umístí nad znakem značky. Chcete-li se cítit ještě více exkluzivně, tak vězte, že tato nadstandartní služba bude k dispozici pouze ve vybraných obchodech, což vylučuje hojně používaný online obchod a je nutné tedy vydat osobně za nákupy po celém světě.

Podle zpráv společnosti bude nabízena exkluzivní personalizační služba Jimmy Choo X Swarovski v londýnském obchodě na New Bond Street a také v Harrods. Co se týká dalších poboček, tak v Paříži, Miláně, Moskvě, USA, Číně, Hongkongu a nesmíme nezapomenout na Japonsko. Tam všude budou nadšenci moci využít této služby na míru a podle svých představ si zdobit boty či jiné doplňky Jimmy Choo. Při zahájení nabídky „Jimmy Choo X You“, výkonný ředitel společnosti uvedl: „Představujeme naši novou personalizační službu představující třpytivé křišťálové vzkazy, symboly a monogramy Swarovski, které vám umožní vytvářet si na zakázku boty či tašky Jimmy Choo. Je to Choo, pro vás podle vás.“ Všichni nadšenci se nemohou dočkat až navštíví nejbližší obchod a přetvoří již tak dokonalé dílo na osobní kousek v šatníku.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.