Sociální sítě
Nahoru

Extravagance do společnosti od Ulysse Nardin

Platinový Freak Vision je prvním řekněme společenským počinem linie, která vznikla nejenom s cílem prezentovat letitý vývoj laboratoří značky, ale hlavně reprezentovat novou vlnu hodinářství. Svým vzezřením však tentokrát nešokuje, spíš poklidně prozrazuje, jakým směrem se bude slavná švýcarská legenda do budoucna udávat. Co myslíte? Technika se zde snoubí s výjimečným designem, který se nesnaží potlačit technickou dokonalost, ale spíše vycházet z jeho ojedinělosti.

Inovace jsou zde na prvním místě, a tak je celé funkční soukolí zhotovené z křemíku odhaleno nad plochou číselníku, a svým pohybem supluje minutovou ručku, zatímco o hodiny se stará podkladový disk s vyznačenou šipkou.

Z nedávno odhaleného projektu InnoVision 2 přejala značka také unikátní systém automatického nátahu, který je zajišťován z křemíku vytvořeného konceptu Grider využívajícího vibrace. Unikátních technických řešeních se u hodinek nabízí daleko více. S cenovkou mírně přesahující dva a půl milionů korun si je lze objednat v Klenotnictví Dušák na zakázku, případně si je přijít prohlédnout na jednu z plánovaných výstav novinek v tomto roce.

Více z rubriky Tourbillony

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.