Sociální sítě
Nahoru

Nová stylová sluchátka Panasonic HF410B

Athleisure je módní trend, který kombinuje moderní městskou módu a sportovní styl. Vyznačuje se uživatelským pohodlím a univerzálností použití. Elegantní štíhlé provedení a výrazné barvy sluchátek HF410B podtrhují právě tento moderní trend. Každý si může vybrat variantu, která odpovídá jeho preferencím.

Sluchátka HF410B s tradiční konstrukcí s hlavovým mostem se vyznačují jednoduchým, ale stylovým provedením. Neodymové membrány o průměru 30 mm zajišťují důrazné basy i čisté vokály. Systém pro zdůraznění basů (Extra Bass System, XBS) optimalizuje reprodukci hlubokých tónů pomocí speciálního filtru s funkcí Acoustic Bass Control, a zároveň využívá speciální akustické ladění. Výsledkem jsou plné a hutné basy s minimálním zkreslením.

Velkou předností sluchátek HF410B je jejich vysokokapacitní dobíjecí baterie, která umožňuje nepřetržité přehrávání hudby až po dobu 24 hodin. Tento model představuje tak ideální volbu i na delší cesty. Díky odlehčené konstrukci je jejich hmotnost pouhých 130 g a ergonomické provedení s optimalizovaným přítlakem na uši zajišťuje pohodlí i při mnohahodinovém poslechu.

Výhodou je také skládací konstrukce s otočným kloubem, typická pro řadu HF. Sluchátka je tak možné uložit do jakékoli kabelky či tašky. Funkce Voice Assistant Activation zajišťuje jejich snadné využití pro hands-free telefonování.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.