Sociální sítě
Nahoru

Rolls-Royce mezi teniskami

P.J. Tucker, jeden z nejslavnějších hráčů NBA, si převzal své tenisky Rolls Royce Cullinan v ceně 320 000 dolarů, tedy přibližně 7 milionů korun, vytvořené na zakázku a řadící se mezi ty nejdražší na světě. Kromě toho, že je úspěšným sportovcem, tak je známý pro svou lásku k teniskám. Basketbalová hvězda údajně vlastní více než 2200 bot, z nichž většina je vyrobena podle jeho představ na míru. Tucker si nedávno objednal pár Nike Air Jordans, aby vzdal holt jinému svému cennému majetku a to svému Rolls Royce Cullinan. Pro výrobu bot zvolil tým společnosti Dank & Co, který již vytvořil podobné páry Jordanů pro jiné hráče. Tento speciální model má na vnější straně bílou kůži spolu s klasickým nápisem Rolls-Royce na jazyku. Vnitřní část se může pochlubit červenou textilií (podobně jako Tuckerův Cullinan), která vytváří na vnějším okraji zajímavý kontrast.

Hráč NBA hned ukázal svou novou lásku na Instagramu s komentářem: „Když @postoakmotorcars udělají Rolls-Royce Jordan 3s, co odpovídají vašemu novému Cullinanu. Děkuji za všechno.“ Tucker kromě toho vlastní také vozy Ferrari 488 Spider, Lamborghini Aventador Roadster a Rolls-Royce Phantom, které se tak mohou brzy stát dalším modelem tenisek. Neexistuje mnoho bot, které by 33letý hráč Houston Rockets dopředu prakticky nevlastnil. Jeho sbírka „sneakers“ má již dnes nevyčíslitelnou hodnotu a můžeme jen doufat, že jednou bude probíhat dražba a bude možné udělat z jeho botníku výhodnou investici. Každé boty, které si nechá vyrobit, nebo jen vezme na nohu, tak okamžitě mení svou cenu směrem nahoru.Tucker debutoval svou kolekci s modelem Nike Jerry Lorenzo. Nosil Nike LeBron 6 s nápisem Stewie Griffin, který byl poté oceněn na 20 000 dolarů, tedy 440 000 korun. Co obuje, ihned stoupá do astronomických částek a navíc je jistota, že značky prodají okamžitě tisíce kusů.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.