Sociální sítě
Nahoru

Markéta Matoušová: Chce lidem ukázat svojí cestu

Půvabná Markéta Matoušová z České Skalice je stále více na očích. Její tvář se v poslední době hojně objevuje na sociálních sítích, a to ve spojitosti s diamantovými králi Diamonds International Corporation, jejichž vizuály tištěné kampaně dokonce zkrášlila. Kdo je ona krásná slečna? Na nás si našla čas hned na začátku letošního roku, a to v prostorách nově otevřeného showroomu D.I.C. ve Washingtonově ulici.

Jak se finalistka Miss 2017 probojuje až na tvář vizuálů prestižní klenotnické značky?

Společnosti D.I.C. znám už dlouho a vždy jsem obdivovala jejich nádherné diamantové šperky. Po návratu ze světové soutěže jsem dostala od svého známého pozvání na jednu akci, které D.I.C. pořádalo a od té doby s nimi spolupracuji. Líbí se mi jejich koncept, přístup, úžasný tým lidí a hlavně neskutečná energie orientovaná na výsledky.

Jaké máte s D.I.C. plány do budoucna?

V současné době chystáme na našem novém showroomu spoustu akcí, kde lidem představíme novinky, odhalíme kouzlo diamantových šperků a hlavně navodíme příjemnou atmosféru, která je podle mého názoru nejdůležitější. Vše odstartujeme oficiálním otevřením showroomu, ale víc nemohu prozradit, nechte se překvapit. Následně to budou další akce tématicky směřované k různým událostem, například Valentýn. Myslím, že se máte na co těšit.

Na svém instagramovém účtu @marketa.matousova jste prozradila, že se účastníte natáčení projektu Jak se rodí princezny. Objeví se i tam proslulé diamantové korunky D.I.C?

Je pravda, že jsem vždycky chtěla dělat něco, co bude mít smysl. A ten vidím právě v mém novém projektu Jak se rodí princezny, kde chci namotivovat všechny dívky, ale i kluky – budou díly zaměřené i pro mužskou část obecenstva – k tomu, aby se nebáli jít za svými sny. Chci jim ukázat svoji cestu, čím jsem si prošla, kde jsem teď a co všechno to obnášelo. Každá prohra nebo neúspěch může být totiž začátek něčeho nového. Rozhodně bych ráda do své „pohádky“ zapojila i D.I.C. jelikož hlavní témata budou rozhovory známými osobnostmi, návrháři, stylisty, Miss, díly o životním stylu, cvičení, líčení, oblékání atd. Jednoduše řečeno Jak se rodí princezny vám už z názvu může napovědět, že je to o životě princezny a její cestě za korunkou. Toto vše půjde s D.I.C. krásně propojit.

Klienti D.I.C. určitě slabost pro luxus mají, ale co vy? Dopřáváte si něčeho výjimečného, za co nelitujete utratit vydělané peníze?

Chcete říct pravdu? Mám slabost pro tři věci: spánek, jídlo a šperky (smích). Takže asi jako každá žena si občas ráda dopřeji trošku luxusu a udělám si radost nějakým šperkem, ale mnohem raději jsem v pozici darujícího, mám totiž největší radost z toho, že ji můžu udělat někomu dalšímu.

A co cestování? Máte nějakou vysněnou cestovatelskou destinaci, kam byste se chtěla podívat, nebo už jste se podívala a splnila si tak svůj sen? Koneckonců s D.I.C. už celkem cestujete, ne?

Cestování miluji! A jelikož mám ráda spontánnost, tak se občas sbalím a až cestou vymyslím, kam pojedu (smích). To samozřejmě neplatí o exotických destinacích. Ráda bych se jednou podívala na Bali, Thajsko nebo Maledivy, to je jedny z mých cestovatelských snů. Ano, díky D.I.C. cestuji celkem často a kromě různých míst v České republice, jsem navštívila například Dubaj, která mě naprosto okouzlila a doufám, že budu mít možnost se tam znovu podívat.

Jaké jsou vaše největší koníčky? Dle vašeho instagramového účtu milujete být před objektivem…

Koukám, že jste si  můj instagram prohlédli velice důkladně (smích). Je pravda, že před objektivem nebo kamerou jsem téměř jako doma a moc mě to baví. Díky tomu vznikly „Jak se rodí princezny“ a díky tomu jsem také nafotila svůj kalendář pro rok 2019, který jsme  v pražském klubu Ace pokřtili společně s vítězkami České Miss, zpěvákem Jenem Nedvědem a moderátorem Evropy 2 Petrem Říbalem. Kromě focení ráda vymýšlím a následně zkouším nové recepty, miluji cestování, sport a každou volnou chvíli, kterou mohu strávit se svojí rodinou. Ta mě totiž podporuje úplně ve všem a za to jim moc děkuji.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.