Sociální sítě
Nahoru

Vychutnejte si luxus nejlepších hotelů v Řecku

Za exotikou nemusíte létat daleko. Již za necelé tři hodiny se můžete ocitnout u nádherných tyrkysových pláží řeckých ostrovů. Úžasné scenérie a skvělý servis zajistí podmínky pro báječnou dovolenou bez kompromisů.

Preferujete klid nebo pohodlí pro rodinu? Vyberte si podle sebe

Toužíte si odpočinout a nechcete, aby na hotelových chodbách pokřikovaly děti? Vyberte si hotely couples only, tedy jen pro dospělé. Najdete je na Korfu, Krétě, Kosu, Rhodosu, ale i Mykonu, Chalkidiki či Santorini. Budete mít klid po celou dobu pobytu. Jestliže se ale naopak těšíte, že si užijete pohodovou dovolenou i s vašimi potomky, potom hledejte resorty sítě Grecotel. Nabízejí dokonalý servis pro rodiny s dětmi. Buď zcela zdarma, nebo za minimální poplatek pronajímají kočárky, postýlky, chodítka, chůvičky, nočníky, ale třeba i ohřívací lahve. Větší děti zabaví atraktivními programy animátoři.

Užijte si luxus a romantiku

Milujete luxus v úzké společnosti přátel? Dobrým tipem jsou komfortně vybavené vily se soukromými bazény, třeba v rámci hotelového resortu, který zajišťuje veškerý servis. U privátní plážové vily si vychutnáte privilegium mít kousek mořského pobřeží jenom pro sebe a nebýt nikým obtěžováni. Řecko nabízí také ideální místa pro svatební cesty s romantickým prostředím, kde vám zajistí třeba večeři při svíčkách jen pro dva.

Oblíbeného sportu se vzdávat nemusíte

Oblíbili jste si golf a nechcete se tohoto sportu vzdát ani o dovolené? Není problém. Slunění na pláži a koupání v moři lze jednoduše spojit s procházkou po greenu a odpalováním míčků. Nejen u špičkových hotelových resortů na Peloponésu jsou k dispozici i golfová hřiště.

Vyberte si zájezd podle svých představ

GREECE TOURS na našem trhu působí od roku 1990. Dlouholetá tradice dokazuje, že své práci opravdu rozumí a klientům umí splnit očekávání, která má dovolená splnit. V nabídce má ty nejlepší hotely v Řecku. Kromě ubytování poskytuje i veškerý servis. Budete mít všechno, po čem toužíte, a to od pojištění přes rezervaci míst v letadle až po catering nebo transfer taxíkem z letiště do hotelu. Nehodí se vám odletět na dovolenou v sobotu? Potřebovali byste letět až v pondělí? Zajistí vaši cestu s maximálním pohodlím. Jste-li hodně vytížení a tlačí vás čas, mohou zajistit i soukromý let jenom pro vás. Když vám v nabitém diáři nevychází volný týden, domluvte se třeba na prodlouženém víkendu u moře.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.