Sociální sítě
Nahoru

Speciální edice hodinek Hublot věnovaná judu

Švýcarská hodinářská značka Hublot je se sportem a sportovci úzce spjata. Ať už jde o fotbal, golf, box, atletiku, tenis, závody formule 1 či další sporty, Hublot je vždy u toho. Nyní vstupuje do světa judistů, respektive na žíněnku německého judisty Alexandera Wieczerzaka. Společně s tímto sedmadvacetiletým sportovcem polského původu přestavila speciální edici hodinek Big Bang Unico Judo.

Mezi sportovce, kteří se v minulosti stali tváří značky Hublot, řadíme hvězdy jako je fotbalista Kylian Mbappé, sprinter Usain Bolt, golfisté Dustin Johnson a Justin Rose, boxer Floyd Mayweather a mnoho dalších. Nyní se součástí rodiny Hublot stal nadějný judista, světový šampion Alexander Wieczerzak. V roce 2016 měl našlápnuto na olympiádu, měl víc než teoretickou šanci na medailové umístění, ovšem po lednovém turnaji v Havaně ho postihly zdravotní problémy. Dostal horečku dengue. Naděje na olympiádu byly pryč. Ale Alexander se nevzdal, nenechal se zlomit. Rok na to zabojoval o titul mistra světa a vyšel jako vítěz. V roce 2018 získal další medaili na mistrovství světa v Baku a nyní se připravuje na olympiádu v Tokiu v roce 2020.

Značka Hublot společně se světovým šampiónem Alexanderem Wieczerzakem připravila speciální edici hodinek Big Bang Unico Judo. Úchvatné 45mm pouzdro z titanu má výrazné geometrické linie. Vypadá sportovně a přitom netradičně. Uvnitř pracuje patenty ověnčený strojek UNICO s automatickým nátahem a 72hodinovou rezervou chodu. Hodinky jsou obdařeny dvěma pásky.

Černý látkový řemínek s kaučukovou vložkou lze měnit za bílý pásek s červeným prošíváním z telecí kůže a kaučuku, překlápěcí spona je vyrobená stejně jako pouzdro z titanu. Unikátní edice padesáti kusů je číslovaná, na zadní straně safírového dýnka je jméno Wieczerzaka a symbol příslibu olympiády v roce 2020 – černý pásek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.