Sociální sítě
Nahoru

Soukromá prohlídka v Louvru

Elegantní muzeum Louvre v Paříži je fantastický umělecký stánek. Všichni tam chceme jet a všichni jej musíme vidět. Nicméně, s množstvím turistů, kteří se každoročně do něj vydají, aby se podívali na sbírky muzea, se vaše cesta stává spíše frontou na zážitky. Teď ale může být vše jinak. Pokud si připravíte 34 000 dolarů, tedy asi 750 tis. Kč, tak můžete mít celý Louvre jen pro sebe. Je to šance asi pro 23 000 lidí za rok, kteří jej každý rok navštěvují a nyní si jej užijí v soukromí.

Intimní zážitek nabízí společnost Family Twist, cestovní kancelář se sídlem v Paříži, která se specializuje na luxusní výlety do Evropy. Jako součást vašeho soukromého turné, může až vaše čtyřčlenná skupina zažít Louvre v jedinečném stylu s průvodcem! Hosté, kteří se rozhodnou pro tento luxusní zájezd, jsou vyzvednuti na místě, kde zrovna tráví čas a poté odvezeni do samotného muzea. Poté se jim věnují historici umění a jsou jim předány katalogy pro lepší cestu mekou umění. Na konci prohlídky jsou odvedeni zpět do soukromého salonku, kde již čeká šampaňské, sýr, kaviár a úchvatný výhled podél Seiny. 90minutová prohlídka zahrnuje díla Venus di Milo, Jacques-Louis David, Paolo Veronese a včetně nejslavnějšího díla Mona Lisa. Zahrnuje také specializovaný baletní představení na schodišti vedoucího křídla vítězství Samothrace. Takže, pokud jste vášnivý umělecký nadšenec a chcete utratit 34000 dolarů, tak Louvre čeká na vaši osobní prohlídku. Stačí si najít čas a další tři, kteří to budou s vámi sdílet.

Více z rubriky Umění

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.