Sociální sítě
Nahoru

Jedinečné řešení pro ty, kteří milují minimalismus

Ve čtvrtek 7. února ve večerních hodinách se uskutečnilo v pražském Foru Karlín slavnostní představení produktové novinky MUTEO společnosti SAPELI, lídra českého trhu v oblasti výroby a kvality dveří. Tato novinka, jenž v sobě spojuje dveře a kliku v jediný celek, čímž vzniká dojem dveří bez kliky je orientovaná na náročné klienty, kteří milují skutečný minimalismus a zároveň originální a nevšední řešení interiéru.

Večerem provázela Iva Kubelková, jejími hosty na pódiu byli – tvůrce systému MUTEO, designér Petr Novague, Ing. Marek Sedlák, obchodní ředitel SAPELI a Ing. Václav Bradáč, generální ředitel SAPELI.

MUTEO mění chápání zažité klasiky, vnímání kontaktu lidské ruky a dveří jako překážky. U systému MUTEO, který byyl vyvíjen několik let a je patentově chráněný, stačí pouze tlačit nebo táhnout, dveře se samy otevřou, mizí všechny bariéry. Systém MUTEO využívá speciální dveřní profil MUTEO Z a kombinuje ho s unikátním mechanismem MUTEO HF (handle free), který jako šperk zdobí hranu dveří. Tento koncept je plně mechanický, nevyužívá žádnou elektroniku ani čidla.

MUTEO nejsou jen obyčejné dveře. Je to systém, který má svou hloubku, plasticitu, sošnost a eleganci. Díky němu lze v interiéru tvořit čisté, nerušené plochy, které jsou snem každého moderního architekta,“ komentuje Ing. Marek Sedlák, obchodní ředitel SAPELI a dodává: „Kromě toho si každý zákazník může vymyslet MUTEO přesně podle svých představ a vybírat z nepřeberného množství barevných a materiálových kombinací.“

SAPELI svěřilo vývoj a design novinky MUTEO designérské značce NOVAGUE, která se specializuje na průmyslový design založený na logice, inovaci a vysoké estetické kvalitě. SAPELI a NOVAGUE tak společně vytvořily MUTEO – produkt, který je připraven změnit prostor, ve kterém žijete, odstranit z něj bariéry, udělat ho příjemnějším.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.