Sociální sítě
Nahoru

La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu. Úspěšný vstup do nového roku přislibuje rok plných pozitivních požitků.

Začátek roku jak má být. Restaurace La Veranda koncem roku získala několik ocenění, které dokázalo, jakých kvalit dosahuje. Nejprve koncem roku přivítala svého executive chefa Radka Davida se stříbrnou medailí. Získal ji na Culinary World cupu, jenž je jedna ze 6 nejprestižnějších soutěží na světě. Byl zde kapitán týmu. Poté následovalo ocenění nejlepších pražských restaurací. 22 restaurací získalo 3 lvy jako symboly nejvyšší kvality. Právě mezi oceněnými byla La Veranda. To bylo ocenění odborníků. Další cena přišla z řad hostů. Tripadvisor za rok 2018 vyhlásil nejlépe hodnocené restaurace na celém světě. La Veranda opět bodovala a to je nutné přihlédnout k faktu, že toto ocenění získává jen 1% restaurací na světě. Začátkem roku čeká executive chefa Radka Davida Catering Cup v Lyonu, kde je součástí čtyř členného týmu. V tomto případě je výsledek v novoročním očekávání. Restaurace La Veranda boduje na profesionální úrovni, po odborné stránce i na poli klientském. S jistotou lze říci, že vstoupila do nového roku pravou nohou.

Současně executive chef Radek David představuje spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem nové sezónní menu, které bude aktuální do konce března. Tudíž bude k dispozici v chladném lednu, zamilovaném únoru i jaro vyhlížejícím březnu. V celém tomto období hosté ocení neuvěřitelná chuťová spojení, která dělají z obyčejného jídla požitek. Novinkami jsou například marinovaný siven, terina z křepelky a uzeného vepřového kolena nebo panenka z divočáka podávaná s celerovým risotem a pyré z řepy a černého rybízu.

Více z rubriky Gastro

  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
  • Jižní Čechy mají svou vlastní kontušovku a letos ve sběratelské lahvi

    Spolek Jíme Jih propojuje nejen putování Švejka po jižních Čechách, ale také snaha pracovat s lokálními produkty. I tak vznikla tato...

    Marek Zelený10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.