Sociální sítě
Nahoru

La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu. Úspěšný vstup do nového roku přislibuje rok plných pozitivních požitků.

Začátek roku jak má být. Restaurace La Veranda koncem roku získala několik ocenění, které dokázalo, jakých kvalit dosahuje. Nejprve koncem roku přivítala svého executive chefa Radka Davida se stříbrnou medailí. Získal ji na Culinary World cupu, jenž je jedna ze 6 nejprestižnějších soutěží na světě. Byl zde kapitán týmu. Poté následovalo ocenění nejlepších pražských restaurací. 22 restaurací získalo 3 lvy jako symboly nejvyšší kvality. Právě mezi oceněnými byla La Veranda. To bylo ocenění odborníků. Další cena přišla z řad hostů. Tripadvisor za rok 2018 vyhlásil nejlépe hodnocené restaurace na celém světě. La Veranda opět bodovala a to je nutné přihlédnout k faktu, že toto ocenění získává jen 1% restaurací na světě. Začátkem roku čeká executive chefa Radka Davida Catering Cup v Lyonu, kde je součástí čtyř členného týmu. V tomto případě je výsledek v novoročním očekávání. Restaurace La Veranda boduje na profesionální úrovni, po odborné stránce i na poli klientském. S jistotou lze říci, že vstoupila do nového roku pravou nohou.

Současně executive chef Radek David představuje spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem nové sezónní menu, které bude aktuální do konce března. Tudíž bude k dispozici v chladném lednu, zamilovaném únoru i jaro vyhlížejícím březnu. V celém tomto období hosté ocení neuvěřitelná chuťová spojení, která dělají z obyčejného jídla požitek. Novinkami jsou například marinovaný siven, terina z křepelky a uzeného vepřového kolena nebo panenka z divočáka podávaná s celerovým risotem a pyré z řepy a černého rybízu.

Více z rubriky Gastro

  • Heineken se speciální edicí lahví s UEFA etiketou

    Fanoušci fotbalu se letos opět dočkají limitované edice značky piva Heineken, která se každoročně prodává u příležitosti závěrečných zápasů Ligy mistrů...

    Jan Pešek15.4.2019
  • Raditsch, Kalina a Fichtner svedli gastro souboj

    Tři špičkoví šéfkuchaři, tři povinné suroviny. Tak vypadala startovní čára gastro souboje v rámci Unexpected food festivalu v obchodním centru Chodov. Který z...

    Aneta Šimonková29.3.2019
  • Chrám zasvěcený proseccu

    Legendární italské bublinky si získávají stále více příznivců. Není se čemu divit, Češi milují italskou kuchyni a ta se bez prosecca...

    Jan Pešek26.3.2019
  • Zámecká vína, která mají duši

    Hrozny pro vína Zámeckého vinařství Bzenec si hlavní vinohradník opečovává ve vinohradech vinařských podoblastí mikulovská, znojemská a slovácká, kam patří i...

    Marek Zelený5.3.2019
  • Moderní pojetí skotské whisky: Patnáctiletá Chivas XV

    Do České republiky přichází nová patnáctiletá blended whisky Chivas XV, která svojí specifickou výrobou a propojením tradice s inovací vystupuje ze...

    Jan Pešek1.3.2019
  • Lagarto jde nahoru

    Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří...

    Marek Zelený1.3.2019
  • TAG Heuer zaštítí pražskou World Wine Show 2019

    Špičková gastronomie a svět luxusních hodinek se snoubí už desítky let. Mezi svými ambasadory tak mají špičkové kuchaře téměř všichni prestižní...

    Jan Lidmaňský21.2.2019
  • Glenmorangie whisky z divokých kvasinek

    První whisky vytvořená z divokých kvasinek z ječmene, který si pěstuje přímo palírna Glenmorangie, oslavuje desáté výročí kolekce Private Edition. Už celou...

    Libka Safr8.2.2019
  • Čínský nový rok oslavte speciálním menu v SaSaZu

    Číňané vstupují do nového roku. Nové éry, tentokrát ve znamení prasete, které evokuje blahobyt. Autenticitu bujarého veselí můžete ochutnat i vy....

    Aneta Šimonková5.2.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.