Sociální sítě
Nahoru

La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu. Úspěšný vstup do nového roku přislibuje rok plných pozitivních požitků.

Začátek roku jak má být. Restaurace La Veranda koncem roku získala několik ocenění, které dokázalo, jakých kvalit dosahuje. Nejprve koncem roku přivítala svého executive chefa Radka Davida se stříbrnou medailí. Získal ji na Culinary World cupu, jenž je jedna ze 6 nejprestižnějších soutěží na světě. Byl zde kapitán týmu. Poté následovalo ocenění nejlepších pražských restaurací. 22 restaurací získalo 3 lvy jako symboly nejvyšší kvality. Právě mezi oceněnými byla La Veranda. To bylo ocenění odborníků. Další cena přišla z řad hostů. Tripadvisor za rok 2018 vyhlásil nejlépe hodnocené restaurace na celém světě. La Veranda opět bodovala a to je nutné přihlédnout k faktu, že toto ocenění získává jen 1% restaurací na světě. Začátkem roku čeká executive chefa Radka Davida Catering Cup v Lyonu, kde je součástí čtyř členného týmu. V tomto případě je výsledek v novoročním očekávání. Restaurace La Veranda boduje na profesionální úrovni, po odborné stránce i na poli klientském. S jistotou lze říci, že vstoupila do nového roku pravou nohou.

Současně executive chef Radek David představuje spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem nové sezónní menu, které bude aktuální do konce března. Tudíž bude k dispozici v chladném lednu, zamilovaném únoru i jaro vyhlížejícím březnu. V celém tomto období hosté ocení neuvěřitelná chuťová spojení, která dělají z obyčejného jídla požitek. Novinkami jsou například marinovaný siven, terina z křepelky a uzeného vepřového kolena nebo panenka z divočáka podávaná s celerovým risotem a pyré z řepy a černého rybízu.

Více z rubriky Gastro

  • Probudit se uprostřed vánoční pohádky ukryté v luxusním apartmá

    Advent je jedním z nejkouzelnějších období celého roku a Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague promění vánoční přání v nezapomenutelné zážitky....

    Jan Pešek17.9.2021
  • Kavárna Slavia opět ožívá

    Nejslavnější pražská kavárna na pravém břehu Vltavy naproti Národnímu divadlu je znovu otevřena. Bohatá historie, skvělá atmosféra a nádherný výhled z...

    Marek Zelený16.9.2021
  • Kampa Park v nové podobě

    V novém kabátě a s novou energií. Stálice pražského fine diningu využila nucenou přestávku k odkládané rekonstrukci vnitřních interiérů a nyní...

    Jan Pešek15.9.2021
  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.