Sociální sítě
Nahoru

La Veranda: Restaurace s přidanou hodnotou

Pražská restaurace La Veranda vstoupila do nového roku hned s několika oceněními a ještě k tomu přichází s novým sezónním menu. Úspěšný vstup do nového roku přislibuje rok plných pozitivních požitků.

Začátek roku jak má být. Restaurace La Veranda koncem roku získala několik ocenění, které dokázalo, jakých kvalit dosahuje. Nejprve koncem roku přivítala svého executive chefa Radka Davida se stříbrnou medailí. Získal ji na Culinary World cupu, jenž je jedna ze 6 nejprestižnějších soutěží na světě. Byl zde kapitán týmu. Poté následovalo ocenění nejlepších pražských restaurací. 22 restaurací získalo 3 lvy jako symboly nejvyšší kvality. Právě mezi oceněnými byla La Veranda. To bylo ocenění odborníků. Další cena přišla z řad hostů. Tripadvisor za rok 2018 vyhlásil nejlépe hodnocené restaurace na celém světě. La Veranda opět bodovala a to je nutné přihlédnout k faktu, že toto ocenění získává jen 1% restaurací na světě. Začátkem roku čeká executive chefa Radka Davida Catering Cup v Lyonu, kde je součástí čtyř členného týmu. V tomto případě je výsledek v novoročním očekávání. Restaurace La Veranda boduje na profesionální úrovni, po odborné stránce i na poli klientském. S jistotou lze říci, že vstoupila do nového roku pravou nohou.

Současně executive chef Radek David představuje spolu se šéfkuchařem Tomášem Humlem nové sezónní menu, které bude aktuální do konce března. Tudíž bude k dispozici v chladném lednu, zamilovaném únoru i jaro vyhlížejícím březnu. V celém tomto období hosté ocení neuvěřitelná chuťová spojení, která dělají z obyčejného jídla požitek. Novinkami jsou například marinovaný siven, terina z křepelky a uzeného vepřového kolena nebo panenka z divočáka podávaná s celerovým risotem a pyré z řepy a černého rybízu.

Více z rubriky Gastro

  • Glenmorangie whisky z divokých kvasinek

    První whisky vytvořená z divokých kvasinek z ječmene, který si pěstuje přímo palírna Glenmorangie, oslavuje desáté výročí kolekce Private Edition. Už celou...

    Libka Safr8.2.2019
  • Čínský nový rok oslavte speciálním menu v SaSaZu

    Číňané vstupují do nového roku. Nové éry, tentokrát ve znamení prasete, které evokuje blahobyt. Autenticitu bujarého veselí můžete ochutnat i vy....

    Aneta Šimonková5.2.2019
  • Šampaňské MUMM v novém designu

    G.H. Mumm představuje jednoho z nejúspěšnějších výrobců šampaňského na světě, jehož produkty vynikají prémiovou kvalitou a delikátně jemnou chutí. Nyní tato...

    Jan Pešek1.2.2019
  • Novinka v Cihelně. Hosté vybírají jarní menu

    S tímhle nápadem jste se v pražských restauracích ještě nesetkali. V malostranské Hergetově Cihelně, vyhlášené především díky skvělé poloze na břehu...

    Jan Pešek28.1.2019
  • V Kampa Parku brzy začne sezóna polární tresky

    Od ledna do března nabízí mnoho skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v...

    Jan Pešek17.1.2019
  • The Macallan kolekce opět rekord

    Macallan vytváří neustále svými lahvemi historii prodeje whisky. A posledním prodejem kolekce čtyř lahví s názvem The Macallan Lalique Six Pillars...

    Libka Safr14.1.2019
  • Zajímavá akvizice bistra Sisters

    Za uplynulý rok usadili ke stolům kolem 100 000 hostů měsíčně a rozhodli se expandovat. Do svého portfolia zařadili na sklonku...

    Jan Pešek11.1.2019
  • Istanbul a Benátky v jedné kapsli

    Historické kořeny prvních kaváren a vzrušujícím prostředí jejich atmosféry, to vše pocítíte při pití šálku další limitované edice Nespresso. Společnost představuje...

    Libka Safr11.1.2019
  • Český Ginza Gin: Vzpomínka na cestu do Japonska

    Nový český gin odkazuje svou chutí na zemi vycházejícího slunce. Za jeho originální chutí mísící jalovec s překvapivými tóny citrusu yuzu...

    Jan Lidmaňský18.12.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.